Speciális lakkok

Ajándékozd meg vendégeidet egyedi körömdíszítésekkel. A Nailgel márka különleges fejlesztései közé tartoznak azok a speciális gél lakkok, amelyekkel a körmökön olyan mintázatokat hozhatsz létre, hogy a vendégeid csak ámulnak, bámulnak. A Nailgel speciális gél lakk kategóriájában igazán különleges gél lakkokra bukkanhatsz. Az effektek, amiket segítségükkel létrehozol, bámulatos hatásuknak köszönhetően abszolút vonzzák a tekintetet. A speciális gél lakkokkal extravagáns körmöket alkothatsz meg, ezzel is hangsúlyozhatod vendégeid egyedi stílusát.


3termék 13

De nézzük is mit tudnak a Nailgel speciális gél lakkok. Biztosak vagyunk benne, hogy tulajdonságaikkal le fognak nyűgözni Téged és vendégeidet is.

Az egyik ilyen speciális lakk, amely innovatív technológiát rejt magában, az nem más, mint a Nailgel Blooming gél. Ez a különleges alapanyag egy víztiszta gél lakk, elképesztő akvarell hatású mintákat készíthetsz vele. Az egyik ilyen jellegzetes minta a krokodilbőr. Használata egy kis ügyességet igényel, de segítségével pillanatok alatt csodás mintákat készíthetsz. Hogyan kell használnod? A kiválasztott gél lakkal fesd le a körmöket, majd egy rétegben vidd fel a Nailgel Blooming gélt. Ezután válassz ki kettő, három gél lakk színt, melyet egy ecset segítségével felvihetsz a Blooming gél alapra, és már kész is a csodálatos körömdíszítés. Figyeld, hogyan változik a Nailgel Blooming gél felületén a minta. Ugye, hogy milyen csodás?

A másik nagy kedvenc, a Nailgel transzferfólia gél lakk, amely megkönnyíti a fólia felhelyezését. Bele tudod nyomni a ragacsosra kötött gél lakkba, de ezzel a ragasztóval egy szebb és különlegesebb eredményt érhetsz el. 

Végül a Nailgel Aqua Ink díszítő festéket érdemes megemlíteni, mely elengedhetetlen alapanyag a márvány minták elkészítéséhez és a fátyolfestéshez. Ez a festék egy tinta szerű anyag, amely levegőn szárad. Átlátszó fényzseléhez, gél lakkhoz tudod alkalmazni. Bármelyiket is választod a dicsérő elismerés nem marad el. Kísérletezz bátran a Nailgel speciális lakkjaival. Merj nagyot álmodni, hidd el vendégeid díjazni fogják kreatívitásod!