Nailgel magazin

Hogyan támogatja a Nailgel Contour gel a karcsú és kecses megjelenést?

2023.05.03 16:25
Hogyan támogatja a Nailgel Contour gel a karcsú és kecses megjelenést?

A teltkarcsútól a vékonyig, az ideális női alakról formált véleményünk korról korra változott. Az elmúlt évtizedben a karcsú női alak az amit sokan szépnek, ideálisnak tartanak. Ez a szépségideál nem csak a testalkatra vonatkozik, hanem megjelenésünk minden részletére kihat. Igazán az tud kifelé szépséget sugározni, aki magabiztos.

Nem kell magasnak és vékonynak lennünk ahhoz, hogy szépek lehessünk. Mert minden nő más és más. Nem vagyunk egyformák, mindannyian egyéniségek vagyunk. Egyetlen egy dologra kell ügyelnünk, hogy megjelenésünk mindig illeszkedjen stílusunkhoz, és ez legyen egységes. 

 

Napjainkban a karcsúság az ideális női szépség egyik alappillére, ehhez hozzátartozik az is, hogy kezeinket is karcsúnak, kecsesnek láttassuk. Az ápolt, közepesen hosszú körmök pedig ebben segítenek nekünk, kecsesen néznek ki és természetes eleganciát kölcsönöznek. Sajnos nem mindenki van megáldva vékony ujjakkal és keskeny kezekkel. Viszont néhány körömépítési trükkel jelentősen javítható a kéz megjelenése.

 

A világos színekkel kecsesebbek lesznek vendégeid körmei

A körmök megfelelő színe fontos szerepet játszik abban, hogy a kezeink vékonynak hassanak. Ami a ruhatárunkat illeti, a sötét tónusok karcsúbbnak láttatnak minket. A körmöknél viszont ez fordítva működik: Főleg azok kerüljék a sötét, extrém színeket és a matt felületű körmöket, akik vastagabb ujjakkal rendelkeznek. Mert a sötét árnyalatok kiemelik a köröm szélességét. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy olyan színű gél lakkokat válasszunk vendégeinknek, amelyek jobban illeszkednek bőrtónusukhoz. Ebben az esetben a világos színű lehetőleg átlátszó, gyöngyházfényű vagy nude árnyalatú körmök mutatnak a legjobban. Hol találsz ilyen színű gél lakkokat? Természetesen a Nailgel webáruházban, például a Pure Love gél lakk kollekció színei között találsz gyönyörű nude színeket. Mind finom és elegáns megjelenést biztosítanak.

 

A kecses megjelenést hogyan tudod a köröm kontúrozó trenddel összehangolni?  

Természetesen erre is van megoldás, a vastagabb ujjak és a széles körmök a megfelelő ápolással és hozzá illő köröm dizájnnal  gyönyörűen megszépíthetők. Így vendéged mindig a legjobb formáját tudja nyújtani, legyen az családi rendezvény, például esküvőn vagy akár a munkahelyén is. Az egyik ilyen javaslatunk, hogy ha az a vendéged kérése, hogy kezei tűnjenek vékonyabbnak, válaszd az ombre díszítést. Finom csillogás, világos színek, amelyek gyönyörű megjelenést biztosítanak, amellett, hogy a körmöt továbbra is vékonynak láttatják. Azt bizton javasoljuk, hogy ebben az esetben nélkülözd a nagy mutatós köveket, strasszokat, inkább a filigrán, pici díszítésekre hagyatkozz. De nem csak a színekkel tudsz játszani, hanem a formával és a hosszal is. Az ívelt mandula forma optikailag meghosszabítja vendéged ujjait. Esetleg egy jó manikür is sokat segíthet, hiszen, ha megfelelően javítod a körömágy formáját, akkor vendéged hatalmas mosollyal távozik szalonodból. De ezzel még nem merültek ki a lehetőségeid, mert a vékony, alacsonyabb C-ív kialakítása is javít a kecses megjelenésen.