Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 2 409 Ft
Fedés mértéke
Szín
Termék státusza

Disco Flash gél lakk

Szeretnéd Te is nap mint nap átélni azokat a fantasztikus pillanatokat?  - "Táncolj, gyere, táncolj még! Ez a rejtelmek éjszakája csak a miénk!" – Hű, nincs is annál vérpezsdítőbb, mint az ilyen és hasonló dallamokra a táncparkett ördögeként ropni hajnalig. Micsoda őrület, micsoda hangulat. A Nailgel Disco Flash gél lakk kollekció pont ezt a bámulatos élményt adja meg Neked és vendégeidnek. Egészen biztos, hogy nem csak Te, de vendéged is táncra perdül. Ennek egy igazán különleges és izgalmas effekt gél lakk kollekció az oka.


16termék 116

A Nailgel Disco Flash gél lakk termékcsalád tagjai önmagukban is lenyűgözően csillámos gélek. Valójában az igazi szépségüket erős fényben mutatják meg. A csillámok intenzív hatásának köszönhetően ezek a gél lakkok a fény hatására szinte felragyognak vendéged körmein.

A Disco Flash gél lakk termékcsalád a csillámos pigmenteknek köszönhetően igazán parti hangulatba hozza vendéged. Természetesen bátran viselhető akár hétköznapokon is. A Nailgel Disco Flash kollekció gél lakkjai rendkívül sűrűek. Ahogy már előbb említettük fény hatására eszméletlenül jól reagálnak, így bármilyen fényviszonyban különböző hatást tudsz velük elérni. A Disco Flash gél lakk háromlépéses alapanyag, melynek magas a kopásállósága. Egy közelgő különleges estére vagy a csillogás szerelmeseinek ez a gél lakk igazán lenyűgöző választás. A Nailgel Disco Flash gél lakkok könnyen felvihetők és a mézes hatásnak köszönhetően önmagukban is kisimulnak, elterülnek. Az ideális tapadási tulajdonság biztosítja Számodra a köröm hosszan tartó tartósságát és ragyogó eredményét.

A Disco Flash gél lakk felületén bátran használhatsz díszítő elemeket, de önmagában is kellően díszes. Használatakor már egy rétegben is szépen fed. Bátran használhatják kezdő műkörmösök is vagy akár otthoni használatra is javasolt. A köröm díszítése után érdemes Nailgel CCO Top Coat fényzselét alkalmazni. Hiszen a köröm gyönyörű és élénk színét ez fogja biztosítani.

Próbáld ki a lélegzetelállító színekben kapható Nailgel Disco Flash gél lakk kollekciót, hidd el még a bátortalanabb vendéged is ki szeretné majd próbálni.