Kristály pixiek

Fedezd fel a Nailgel webáruházban a díszítő gyöngyök, strasszok végtelen tárházát. Nálunk megtalálod a kristály pixiek széles választékát is, amelyek lehetővé teszik vendégeid egyedi megjelenését. Segítségükkel pillanatok alatt tündöklő mintákat varázsolhatsz egy-egy körömre. Ne feledd, a körömdíszítő kristályokkal a végtelenségig variálhatod az általad megépített körmök megjelenését, attól függően, hogy milyen alkalomra is készíted őket. Műköröm alapanyagaink széles választékának köszönhetően soha nem fogsz két egyforma körömdíszítést alkotni.


1termék 11

A Nailgel webáruházban megtalálod az egyik legnagyszerűbb díszítő elemet: a kristály pixiet, amely 1440 darabból álló 1-3-as méretű üveg strasszkő. Ezt a díszítő alapanyagot a köröm felületére elhelyezett ragasztóra vagy a ragacsosra kötő fényzselébe szórhatod. Ha vendéged ezt a díszítő elemet választja, körmeinek olyan lehengerlő megjelenést biztosítasz, amivel minden bizonnyal elégedetten távozik szalonodból. 

A szépen megépített, majd bámulatosan díszített körmök igazán extravagáns és szemet gyönyörködtető külsőt kölcsönöznek viselőjének. A körömépítés során a Nailgel kristály pixieket könnyedén bedolgozhatod a köröm felületébe. Ne feledd, ezt a díszítő elemet kezdők is bátran használhatják.

A Nailgel díszítő kristály pixie ragyogó hatásának köszönhetően igazán csillogó körmöket hozhatsz létre. A siker garantált!  A kiváló minőségű Nailgel kristály pixie tökéletes alapanyag ahhoz, hogy gyönyörű, játékos mintákat készíts. A díszítőelem praktikus tárolódobozainak köszönhetően munkaasztalodon mindig kéznél lesz, így vendégeid számára is könnyen látható, amely jó szolgálatot tesz ötlet gyanánt is. 

Nézz szét a nailgel.hu webáruházban, ahol különböző méretű és formájú díszítő kristályokat vásárolhatsz, amelyekkel akár csodálatos ünnepi körmöket is létrehozhatsz. Hagyd magad elvarázsolni a csillogó körömdíszítések széles választékával, amelyek vendégeidet is ámulatba fogják ejteni.