Nailgel tippek és tanácsok

Milyen újdonsággal rukkolt elő a Nailgel a 3. nyílt napján? 

2023.03.17 17:26
Milyen újdonsággal rukkolt elő a Nailgel a 3. nyílt napján? 

Vasárnap egy kellemes és tartalmas napot töltöttünk együtt azokkal akik eljöttek a Nailgel 3. nyílt napjára. Szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki személyes jelenlétével megtisztelt bennünket. hiszen vidékről, sokat utazva érkeztetek hozzánk. Külön köszönjük a márka oktatóinak, hogy ezen a vasárnapon is velünk voltak, és megosztották tudásukat partnereinkkel.

Nagyon öröm volt látni, hogy ennyien eljöttetek a 3. Nailgel nyílt napra

A mostani termékbemutató és workshopunkra már sokan a 10 órás kezdés előtt megérkeztek, ez lehetőséget adott többekkel egy közvetlen beszélgetésre. Pontban 10-kor eldördült a startpisztoly és bemutattuk a Nailgel tavaszi újdonságait. A márka új gél lakk családját, a Pure Love-nak nagy sikere volt. Mitől olyan különleges ez a gél lakk kollekció? Mert olyan bámulatos nude színeket tartalmaz, és ráadásul önmagukban vagy kiegészítő színként is gyönyörűek. De milyen tulajdonsággal rendelkeznek ezek a gél lakkok? A Pure Love gél lakkok önterülő, közepesen sűrű, 3 lépéses gél lakkok, amelyek nem folynak a sáncokba. Kötési idejük LED lámpa alatt 30 másodperc, ha UV lámpa alá helyezzük akkor pedig 2-3 perc. 

 

Aki jelen volt az tudja, hogy mégis a legnagyobb sikere annak a lila színű gél lakknak volt, amit a Pure Love 6-os kollekció mellé adtunk ajándékba. Mivel annyira tetszett Nektek ez a lila színű Pure Love gél lakk, ezért eldöntöttük, felvesszük a kínálatba, így most már ezt is meg tudjátok rendelni. 

 

Az újdonságok között bemutatásra került még 4 féle Disco Flash compact base gél, 3 színes Smart compact base gél, 3 féle effekt top, 2 fajta Liquid Chrome folyékony krómpor, egy fantasztikus színű Polygel valamint matricák, nyomdalemezek. Mindenki talált magának újdonságot bőven. 

 

Miért volt olyan nagy sikere a nyílt napon a Disco Flash compact base géleknek? 

A Nailgel Disco Flash compact base-ek onnan kapták nevüket, hogy különleges, reflektív csillámokkal rendelkeznek. A csillámok ezüstösségének köszönhetően az ilyen Nailgel alapanyaggal készült körmök normál fénynél is selyem fényben tündökölnek. Nem csoda, hogy mindegyikőtök rögtön megkedvelte. Mind a négy új compact base erősített UV gél lakk alap, amely önterülő, közepesen sűrű, közepesen pigmentált, és ráadásul nagyon jól tapad. Tökéletesen használható köröm erősítéshez, minimálisan hosszabbításra, de francia manikűr alapnak is megfelelő. Ezek a 4 compact base-ek sem folynak a sáncokba. Ha ezen Nailgel alapanyagokból választotok, akkor bond használatára nem lesz szükségetek. A 4 Disco Flash compact base kötési ideje LED lámpa alatt 45 másodperc, UV lámpa alatt pedig 2-3 perc. 

 

Az újdonságok bemutatása után elkezdődtek a workshopok

Ahogy már a beharangozóban is jeleztük számotokra, egy időben 4 workshop került megrendezésre. Külön köszönet érte, hogy a bemutatókon ilyen lelkesen részt vettetek. Nagyon örültünk az oktatóinkkal egyetemben, hogy sokat kérdeztetek, mind a technikák, mind a Nailgel anyagok használatával kapcsolatban. 

 

Cukalasz Kovács Marcsi is meglátogatta a Nailgel nyílt napját

Marcsi, aki professzionális szalonmanikűr tréner szintén megtekintette a worshopjainkaz, a Nailgel újdonságait, valamint egy villám interjút készített velünk. Amennyiben kíváncsiak vagytok az ő személyes véleményére, itt tudjátok elolvasni tapasztalatait.

 

Úgy szerveztük a 3. Nailgel nyílt napot, hogy minden partnerünkre személyesen is oda tudjunk figyelni. Ezért két időpontban vártunk Benneteket. El kell mondanunk, hogy a második termékbemutatóval összekötött workshoprész is hamar eltelt. Amennyiben a cikk végére egy személyes megjegyzést megengedtek nekünk, el kell mondanunk, hogy mivel nagyon kellemes volt a légkör, teljesen úgy éreztük magunkat, mintha egy baráti társaságba csöppentünk volna. Köszönjük szépen Nektek! Reméljük számotokra is nagyon hasznos és tartalmas volt ez a tavaszi vasárnap, és ennek fényében találkozunk a 4. Nailgel nyílt napon.