Nailgel tippek és tanácsok

Hogyan segíti munkádat a Nailgel Smart extra építő zselé? 

2023.03.28 10:49
Hogyan segíti munkádat a Nailgel Smart extra építő zselé? 

Abban szerintem mindenki egyetért velünk, hogy az építő zselék az elmúlt években hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Az első zselék leváltak a körömlemezről, és könnyen törtek, de ez már a múlté. A Nailgel által kínált minőségi építő zselék már rég kiküszöbölték ezeket a problémákat, így az általunk fejlesztett zselék már mind az otthoni, mind pedig a professzionális felhasználás terén nagyon közkedveltek. Általánosságban elmondható, hogy ezek az új innovatív építő zselék bármilyen körömforma és hossz megépítésére tökéletesen alkalmasak, akár tip használata nélkül is. 

Ma a legnépszerűbbek a közepesen vagy annál egy kicsit sűrűbb építő zselék, amelyek nem folynak be a sáncokba, és önterülő tulajdonsággal rendelkeznek. Megkülönböztetünk egyfázisú, illetve többfázisú építő zselét. Egyre népszerűbbek az egyfázisú építő zselék, mert lerövidítik a munkaidőt. A builder gélek legújabb generációi napjainkban már több színben kerülnek a szalonokba. Nézz körbe a Nailgel építő zselé kínálatában, ahol a fehér mellett nyolc további csodálatos nude színnel találkozhatsz. 

 


A Nailgel Smart Builder Gel használata 

Miután létrehoztad a megfelelő alapot, vagyis felvitted a megfelelő csúszó réteget, elkezdődhet a köröm további építése. A  márka által kínált építő zselére jellemző, hogy remek tapadással rendelkezik, és magasan pigmentált. A Nailgel építő zselé krémes állagának köszönhetően a legjobb, ha az ecsettel egy borsónyi építő zselét viszel fel az alapra, és azt a köröm felső részére helyezed. Ezután nyomás alkalmazása nélkül lassan húzd le a gélt, mindezt az ecset hegyével finom mozdulatokkal tedd. Ügyelj arra, hogy körülbelül 1 mm helyet hagyj a kutikulák között. A megfelelő réteg gyorsan felvihető, és az alapanyag az önterülő tulajdonságának köszönhetően szépen elterül és rendkívül könnyen formázhatod vele a C-ívet. Ha az építő zselé mégis belefolyna a körömredőbe, könnyen eltávolíthatod rózsafa pálca segítségével. Mikor ezzel végeztél, a széleken érdemes még 0-ás ecsettel igazítanod rajta, ha szükséges. Tedd a kész körmöket 2-3 percre UV-lámpa alá, LED-lámpa esetén pedig 1,5 percre lesz szükséged a köttetésre. 

 

@nailgelshop @Mónika Háder #lightnude #építőzselé #nailgel #foryou #manicure #manicures #gelmanicure #manicuretop #manicuresvideos #manicure_ideas #manicureideas #manicuretime #manicuregel #russianmanicure #nail #nailart #gelpolish #nailpolish #naildesign #nailgel #nailphoto #nailtech #nailtutorial #nailbase #manicurereel#nail #nailgel #nailsinspiration #nailcolor #nailphoto #glitternails #glitter #nailart #nail #nailvideos #nails #nailtrend #manicure #műkörmök #nailbase #polygel #webáruház #nailgelshop #gel #covergel #nailgeltutorial #website #shopping #fy #foryourpage #foryourpage #neked #nekedbelegyen ♬ dance(256762) - TimTaj

 

Javasoljuk, hogy mindig a hüvelykujjon dolgozz utoljára, és ezt mindig külön köttesd, mert a ferde elhelyezkedése miatt megfolyhat az építő zselé. A Smart Builder Gel reszelés mentességet biztosít, így erre a munkafázisra nem lesz szükséged. Mivel ezek az építő zselék már anyagukban színezettek, ezért ezután akár következhet a körömdíszítés is. 

 

Mit jelent a Soak Off technika? 

Ne feledd, a Nailgel legújabb építő zseléi a Soak Off technikához lettek kifejlesztve. A Soak Off technikával készített, műköröm lenövés mentessége 2-3 hét, hordási ideje 4-5 hét. A Soak Off vagyis az úgynevezett leoldható zselék kényelmes, rugalmas felületet képeznek vendéged körmein, amely ragyogó fényben pompáznak, de mindeközben könnyen megmunkálhatók. De mit is jelent a Soak Off technika? Ezek a zselés műköröm alapanyagok legújabb generációi, amely annyit tesz, hogy ez az építő zselé a köröm lemezről oldószerrel könnyedén eltávolítható. A korábbi zseléket kizárólag reszeléssel lehetett leszedni. 

 

Mivel egy felgyorsult világban élünk, ezért lehet, hogy vendéged egy esküvőre, különleges alkalomra szeretne az eseményhez passzoló körmöket, de ezt már a mindennapok során nem szeretné viselni. Erre a legjobb megoldás a Soak Off technika, hiszen akár otthon oldószeres áztatás után el is tudja távolítani az ilyen technikával készült műkörmöket. Aki viszont folyamatosan fent hagyja az elkészült remekművet és rendszeresen tölteti a körmeit, ez számára nem fontos, hiszen a már felvitt építő zselé réteg nem kerül eltávolításra, ebben az esetben sok körmös a leoldható zselét is reszeli.

 

A Nailgel Smart extra Soak Off technikához kifejlesztett építő zselék innovatív tulajdonságainak és egyre bővülő színválasztékának köszönhetően rövid időn belül az egyik legnépszerűbb termékeink egyike lett. Használd bátran Te is!