Nailgel tippek és tanácsok

Időtlen, de nyáriasan piros, szuper fényes gél lakkot keresel? 

2023.04.20 11:45
Időtlen, de nyáriasan piros, szuper fényes gél lakkot keresel? 

Szeretik a vendégeid a vörös színt? Mi egyenesen imádjuk. Főleg körmeinken, ajkainkon valami bámulatos hatást tudunk vele elérni, hiszen lakásunkból szinte soha nem megyünk ki festett köröm nélkül. Sokszor tűzpiros színben pompáznak körmeink, mert a piros körmök mindig mindenhez passzolnak.

A frissen elkészített klasszikus, élénkpiros színű műkörmök pedig elegáns megjelenést kölcsönöznek. Olyan vöröset keresel, amitől vendégeid ujjai is hosszabbnak tűnnek? Minél pirosabb, annál jobb? A Neonica tűzpiros gél lakk, az a szín, amelyet nyáron a zamatos sangriával, télen pedig egy testes vörösborral tudnak majd vendégeid azonosítani, vagyis nem túl világos, de nem is túl sötét! Mivel nyakunkon a nyár, mi azt valljuk, hogy ez a piros a napsütötte bőrrel egyszerűen ellenállhatatlan harmóniát varázsol mindenki köré. Ne feledd, ez a szín egy olyan örök klasszikus, amely szinte minden bőrtípushoz illik.  
 


Ti is odavagytok a Neonica gél lakk termékcsaládért? 


Igen, mi is nagyon szeretjük. Mi a 004-es színkóddal ellátott élénkpiros gél lakkot választottuk, de a többi szín is páratlan árnyalatú. De ezeknek a gél lakkoknak nem csak a színe fantasztikus, hanem az állaguk is, könnyű velük dolgozni. Márkánk fejlesztői tökéletes munkát végeztek. Tanácstalan vagy hogy mely színt is válaszd, a mély, gazdag vöröst vagy esetleg a világosabb korallpirost. Neked melyik a kedvenced? 

A Neonica kollekció gél lakkjai a bennünk rejlő szépséget egészítik ki. Azonnal megragadják bárki tekintetét és felélesztik a lázadó énünket. A Neonica kollekcióban nemcsak a tűzpiros színű gél lakkot találod meg, hanem a neon sárgától a neon zöldig, a neon narancstól a neon vörösig szinte mindegyik figyelemfelkeltő árnyalat megtalálható. Ne feledd, az intenzív színek fantasztikus ragyogást kölcsönöznek vendéged körmeinek. Velünk bátran szárnyalhat kreativitásod.  
 


A Neonica gél lakk termékcsalád a nyár egyik legnagyobb kedvence

Mint az összes Nailgel gél lakk ebbe a termékcsaládba tartozó gélek is tökéletes állagúak, közepesen sűrűek, de nem folynak a sáncokba és tényleg tartósak! A Neonica kollekció gél lakkjai a magas pigmentáltságnak köszönhetően életre keltik a neon színek csodálatos fényét. Ezek a fontos részletek hozzájárulnak ahhoz, hogy a körömépítés és díszítés során hatékonyan tudj vele dolgozni. Ezért a Nailgel Neonica gél lakk termékcsaládot bátran használhatják kezdők és tapasztalt körömépítők is.

 

Hogyan készíts csodálatos körmöket a Neonica gél lakk segítségével?

Amikor a cél az, hogy a vendéged megjelenése lehengerlő legyen, akkor bátran használd a Nailgel Neonica gél lakk termékcsalád bármelyik színét. Mert idén tavasszal és nyáron meg pláne különösen trendi az élénk neon szín, amivel mindenkit vidámságra derítesz. A Neonica gél lakkot bátran használhatod különféle festőzselékkel, csillámporokkal, effektekkel kombinálva, így egyedi és rendkívüli köröm remekműveket hozhatsz létre.

A Neonica gél lakkok alkalmazása ugyanolyan rendkívül egyszerű, mint a többi Nailgel gél lakk használata. Az előkészített körmök felületét bolyhosítsd, majd kezeld a felületet Nailgel Primer segítségével. Használj alapozó lakkot, majd köttesd UV lámpa alatt 2-3 percig, LED lámpa alatt pedig 30 másodpercig. Maximum két rétegben vidd fel a kiválasztott színű gél lakkot, minden réteg után használj UV- vagy LED lámpát. A zöldes és sárgás színek alá érdemes milky alapot felvinned. Lezárásként pedig használj Nailgel fényzselét, hogy a köröm tartós és szép fényű maradjon. 

Készülj fel Te is a nyárra a fantasztikusan szép és szemet gyönyörködtető neon színű körmökkel, amelyeket a kiváló minőségű Nailgel Neonica gél lakk kollekcióban találsz meg!