Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 20 990 Ft
Fedés mértéke
Szín
Termék státusza

Neonica gél lakk

A Nailgel Neonica kollekció gél lakkjai az igazán bámulatos hatást keltik életre. Azonnal megragadják bárki tekintetét és felélesztik bennünk a lázadó énünk. A Neonica kollekciónak köszönhetően a nailgel.hu webáruházban a neon sárgától a neon zöldig, a neon narancstól a neon vörösig szinte mindegyik figyelemfelkeltő árnyalat megtalálható. Ne feledd, az intenzív színek fantasztikus ragyogást kölcsönöznek vendéged körmeinek. Velünk bátran szárnyalhat kreativitásod.


15termék 115

A Neonica kollekció gél lakkjai a magas pigmenatáltságnak köszönhetően keltik éltre a neon színek bámulatos fényét. Ennek a gél lakk kollekciónak kulcsfontosságú tulajdonsága, hogy közepesen sűrű, önterülő valamint nem folyik be a sáncokba. Ezek a fontos részletek hozzájárulnak ahhoz, hogy a körömépítés és díszítés során hatékonyan tudj vele dolgozni. Ezért a Nailgel Neonica gél lakk termékcsaládot bátran használhatják kezdők és tapasztalt körömépítők is. 

Amikor a szemet gyönyörködtető körömdíszítésről van szó, akkor bátran használd a Nailgel Neonica gél lakkot. Napjainkban az élénk neon színek különösen divatosak, amellett a kollekció gél lakkjai élénk színükkel mindenkit vidámságra derítenek. A Neonica gél lakkot bátran használhatod különféle festőzselékkel, csillámporokkal, effektekkel egyetemben, így egyedi és rendkívüli mini köröm remekműveket hozhatsz létre. 

A Neonica gél lakkok használata ugyanolyan rendkívül egyszerű, mint a többi Nailgel gél lakk alkalmazása. Az előkészített körmök felületét bolyhosítsd, majd kezeld a felületet Nailgel Primer segítségével. Használj alapozó lakkot, majd köttesd 30 másodpercig UV lámpa alatt. Maximum két rétegben vidd fel a kiválasztott színű gél lakkot, minden réteg után használj UV lámpát. A zöldes és sárgás színek alá érdemes milky alapot felvinned. A többi szín egy rétegben fed. Lezárásként pedig használj Nailgel fényzselét, hogy a köröm tartós maradjon. Tervezz és készíts Te is fantasztikusan szép és szemet gyönyörködtető neon színű körmöket a kiváló minőségű Nailgel Neonica gél lakk kollekcióval.