Nailgel tippek és tanácsok

Melyik körömszín illik a legjobban a menyasszonyi ruhádhoz?

2023.05.23 13:12
Melyik körömszín illik a legjobban a menyasszonyi ruhádhoz?

Megkérte a kezemet, igent mondtam. Ezzel megkezdődik egy izgalmas időszak. A tökéletes esküvő érdekében itt az ideje elkezdeni az esküvő tervezését. Ahhoz, hogy az esküvőd az életed egyik legszebb napja legyen, menyasszonyként nagyon sokféle dolgot kell átgondolnod és idejében meg kell hoznod a szükséges döntéseket.

Miután az eljegyzéssel kapcsolatos eufória kissé alábbhagyott, az esküvő megtervezése a tökéletes és megfizethető helyszín keresésével kezdődik. A legjobb, ha azonnal, de kilenc hónappal a kívánt időpont előtt mindenképp elkezded tervezni az esküvőd. Hamar rá fogsz jönni, hogy az idő véges, és az előkészületek megkövetelik a részletekre való odafigyelést. 

 

Ne feledkezz meg a menyasszonyi körömről sem! 

Amennyiben kiválasztottátok a kívánt időpontot, rugalmasnak kell lenned, hogy mindenhol legyen időpontod, a fodrásznál, a körmösödnél, a sminkesnél, de arra is figyelned kell, hogy a fotós is ráérjen azon a szombaton. Mekkora esküvőt is szeretnél? Az esküvőt több száz baráttal, rokonnal szeretnéd megünnepelni, vagy a legszűkebb körben szeretnél házasodni? A kérdés tisztázása mindig sértődéssel jár. Ezért diplomatikusan és tapintatosan kell meghoznod bizonyos döntéseket és sajnos kompromisszumokat is kell kötnöd. Ne feledd, hogy az esküvőnek nemcsak életed legboldogabb napjának kell lennie, hanem egy különleges élménynek is, számodra és partnerednek is. Ezért azt javasoljuk a teendőkről készíts egy listát. Ne felejtsd el felírni, hogy milyen színű, formájú körmöket is szeretnél viselni a nagy napon!  

 

A helyszín és a dátum kiválasztása után kezdődik az esküvő finomhangolása. Tisztázd, hogy egy-egy esküvői asztalnál hány vendég üljön, milyen esküvői zene szóljon, és hogy a menyasszonyi ruha milyen legyen. A ruha kiválasztása nagyon fontos, hiszen majd ez fogja meghatározni, hogy milyen frizurát, sminket, körmöt viselj. A menyasszonyi ruha keresése lehet, hogy egy kicsit macerásabb. Legtöbb esetben több menyasszonyi ruha üzletet is végig kell járnod, hogy megtaláld az ideális menyasszonyi ruhát. 

 

Az esküvőszervező is biztosan felhívja a figyelmed a menyasszonyi körmök fontosságára

Az esküvőt azonban nem feltétlenül Neked kell lebonyolítani. Alternatív megoldásként kérheted egy profi esküvőszervező segítségét. Az esküvőszervező sok éves szakértelmének köszönhetően az esküvő és az utána következő lakodalom gyerekjáték lesz, és így elkerülhetők lesznek a hibák is. Sok apró részletre kellene egyébként egyedül ügyelned, mint például a haragban lévő rokonok egy asztalhoz ültetése. De az egyik ilyen fontos részlet a megfelelő körömdizájn megtalálása. Az esküvőszervező biztosan ebben is tud majd Neked segíteni, mert a részleteken múlik minden. 

 

Miért olyan fontos a tökéletes esküvői köröm?

Az esküvőre való készülődés minden aspektusa ugyanolyan fontos, és ez magában foglalja az esküvői körmöket is. Rengeteg esküvői fotó és videó fog készülni, amelyek az arcodról és a ruhádról a kezeidre helyezik a hangsúlyt. Most biztosan azt kérdezed magadban, miért? Mert ezen a napon már egy olyan gyűrűt fogsz büszkén viselni, amely egy életre szól. De nem feledkezhetsz meg arról sem, hogy a menyasszonyi csokrot a nap nagy részében a kezedben fogod tartani, ami szintén a kezedre irányítja a figyelmet. Éppen ezért az esküvői körmöknek egyedinek és különlegesnek kell lenniük, de nem lehet túl hivalkodó sem, és összhangban kell lennie a többi részlettel is. 

 

Esküvődre milyen színű és formájú körmöket válassz? 

Akár elegáns, ámde visszafogott esküvői körmökre gondoltál, akár valami trendire, esetleg vidám és üde körmöket viselnél a bohém esküvődön? Egy biztos a Nailgel gél lakkjai megadják Neked azt a szabadságot, amire szükséged van! A Nailgel márka gél lakkjai biztosítják Neked a megfelelő dizájnt.
Tekintsd meg kedvenc menyasszonyi körmeinket, amelyek a Nailgel gél lakkjaival készültek. Reméljük segítettünk ihletet meríteni. 

 

Az esküvői körmök klasszikusa

 
Válassz fehér színű körmöket! A fehér körmök klasszikus esküvői körmök, és nagyszerű választás bármilyen típusú esküvőre. Fontold meg a sima, teljesen fehér körmöket, amelyekre kérhetsz arany színű effekt port vagy csillámokat is. Ez a színkombináció fantasztikus és ízléses, minden esküvői megjelenéshez passzol, és hidd el, biztosan boldog leszel velük. De ha nem szeretnél arany színű effektet, helyettesítheted ezüst színnel is. Ha szeretnéd, akkor ezt az arany vagy ezüst színkombinációt elegendő akár csak egy-egy körmön megjelenítened, vagy ha bevállalósabb vagy, akkor minden körömre is alkalmazhatod. De ezt a hatást tudod transzferfóliával is fokozni. De a fehér körmök apró kristályokkal való díszítése is jól mutat majd egy csipkés menyasszonyi ruhával. Lenyűgöző megjelenést garantál minden menyasszony számára. Mindenki ámulni-bámulni fog, hogy milyen gyönyörű vagy! A fehér az a szín, amely a legjobban passzol egy menyasszonyhoz, és ez az a szín, amely hibátlanul kiegészíti a bőrtónusod. Ez az oka annak, hogy sok menyasszony a nagy napon a fehér körmöket részesíti előnyben. A fehér szín és annak árnyalatai mindig jó választás, mivel biztos lehetsz benne, hogy nem ütközik semmilyen tónussal, és tökéletesen illeszkedik bármilyen ruhához.

 

A Nailgel Moonlight gél lakkok biztosítják a tökéletes esküvőhöz szükséges fehér árnyalatot


A Moonlight gél lakkok fehér árnyalatai egyedivé és kifinomulttá varázsolják körmeid. Ennek köszönhetően ezen gél lakkjaink közkedveltek a menyasszonyok körében, főleg azok között, akik a körmeiket is fehérben és annak árnyalataiban szeretnék látni a nagy napon. A Moonlight gél lakk termékcsaládban találhatsz kettő olyan tónust, amelyek az apró csillámos pigmenteknek köszönhetően Neked és a násznép hölgy tagjainak elegáns és természetes megjelenést kölcsönöznek. Ezek a finoman csillogó effektek varázslatos hatást biztosítanak a körmöknek, így minden adott, hogy az esküvőd napján büszkén mutasd meg a nagyvilágnak a jegygyűrűdet. A Nailgel Moonlight gél lakkok nem csak a nagy napon, hanem az utána következő nászúton is garantálják számodra a tartós és tökéletes körmöket. Így a romantikának semmi sem állhat az útjába!  

 

Mikor készítesd el menyasszonyi körmeidet? 

Annak érdekében, hogy az esküvő napján is gyönyörűen nézzen ki körmöd, azt tanácsoljuk, az a legjobb, ha az esküvő előtt legfeljebb két nappal mész el a körmösödhöz és készítetted el manikűröd és pedikűröd. Mivel esélyes, hogy a lakodalomban a párod a magassarkúdból inni fog, ezért ne feledkezz meg lábad körmeiről sem. Ezzel nem csak az esküvőn, hanem a nászúton is gyönyörű körmeid lesznek. Tehát gondolj arra, hogy az esküvői ceremónia próbájának és a próba vacsorájának időpontja után megcsináltatod körmeid. Ha ezt ennél korábban teszed, akkor szükségtelen kockázatot vállalsz. Sok boldogságot!