Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 9 900 Ft
Fedés mértéke
Termék státusza

Moonlight gél lakk

Moonlight gél lakk termékcsalád. Ahogy a neve is sugallja, ez a különleges gél lakk kollekció a körmökön a holdfény színeit tükrözi vissza. A Nailgel Moonlight gél lakkok a fehér szín árnyalataival egyedivé és kifinomulttá varázsolják vendégeid körmeit. Ennek köszönhetően ezen gél lakkjaink méltán közkedveltek, főleg azok körében, akik fehérben és annak árnyalataiban szeretnék látni körmeiket.  


9termék 19

A Moonlight gél lakk termékcsaládban találhatunk kettő olyan tónust, amelyek viselőjének az apró csillámos pigmenteknek köszönhetően különösen bájos és természetes megjelenést kölcsönöznek. Ezek a finoman csillogó pigmentek izgalmas hatást varázsolnak a körmöknek. A Nailgel Moonlight gél lakk hosszantartó és professzionális színt és fényt biztosít vendégeid körmeinek. Bármilyen alkalomra egyszerűen tökéletes.

A Nailgel Moonlight gél lakk termékcsaládot bátran használhatod akár a teljes köröm felületén vagy körömdíszítéskor is. Azt már biztosan Te is tapasztaltad, hogy a végeredmény minőségét egyértelműen a szépen előkészített körmök adják. Tehát rendkívül fontos, hogy precízen előkészített körmökre vidd fel a vendéged által kiválasztott színt.

Ezzel a gél lakkal, mint alapanyaggal különösen kellemes dolgozni, mivel közepesen sűrű, nem folyik be a sáncokba, a köröm szélein pedig egy 0-ás ecsettel segítheted a tökéletes kialakítást. A Nailgel Moonlight gél lakk tökéletesen önterülő, vagyis magától kisimul, így egyenletes felületet hoz létre. Használatakor 2 -3 vékony rétegben vidd fel a köröm felületére. Hagyd, hogy szépen felvegye a köröm formáját, majd UV- vagy LED-lámpa alatt köttesd meg. Önmagában is csodálatos fényt kölcsönöz vendéged körmeinek, de ha még Nailgel Top Coat fényzselével feded, a ragyogása sokáig tündöklő marad.

A tégelyben lévő Moonlight gél lakkot is bátran használhatják kezdő körmösök is, hiszen kis ecsettel bámulatosan könnyen lehet vele dolgozni.

A Nailgel Moonlight gél lakk hosszantartó és professzionális hatást biztosít vendégeid körmeinek. Összességében gyönyörű, tartós gél lakkról van szó, amely könnyen felvihető, és minőségükkel bárkit meggyőznek. Ne feledd, velünk vendégeid elismerő pillantása elkerülhetetlen.