Nailgel tippek és tanácsok

Neked melyik effekt base a kedvenced? 

2023.06.02 11:46
Neked melyik effekt base a kedvenced? 

Ami az ápolt és tartós műkörmöket illeti a csillogásnak és a ragyogásnak 2023-ban sem lesz vége. A Nailgel márka eddig is 5 különböző effekt base géllel rendelkezett, de a napokban érkezik a következő újdonság. A Nailgel fejlesztői pontosan tudják, hogy idén melyek a meghatározó körömtrendek, de azt is tudják, hogy nem csak követni, hanem bizonyos mértékben irányítani is szeretnék azt. 

Lovagold meg Te is a Nailgel effekt base géllekkel a 2023-as nyári körömtrend hullámait!
Mindegy, hogy a vendéged rövid vagy hosszú, egyszerű vagy extravagáns körmöket szeretne, a Nailgel effekt base gélekkel könnyen és gyorsan, elkészítheted vendégeid elképzeléseit. A Nailgel effekt base géljei ugyanazokkal az alap tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a compact base gélek. Nem csak könnyen alkalmazhatók, hanem a lenyűgöző tartósságuknak köszönhetően mindenki kedvencei. De ez a tartósság rugalmassággal is párosul, amely kombináció tökéletesen alkalmazkodik a természetes körömhöz.


 
Mitől olyan különlegesek a Nailgel effekt base gélek? 

Ahogy ezeknek a műköröm alapanyagoknak a nevük is sugallja, az effekt base gélek a finoman csillogó csillámoknak, pelyheknek, fóliadarabkáknak, multicolor flakeknek köszönhetően hihetetlenül meg tudják bolondítani a már eleve gyönyörű Nailgel base gélek alapszíneit. De nem csak ennek köszönhetik népszerűségüket! Hanem a finom árnyalatoknak, például a krémszínű vagy a rózsaszín tónusoknak, de az erős színeknek is, mint például a tűzpiros, valamint a lágy pasztell árnyalatoknak is. Nyáron egyébként is mindenki szereti az üde, élénk színeket, mert ezek mind frissességet biztosítanak a körmökön, ugyanakkor a fényes hatásnak köszönhetően rendkívül elegánsan néznek ki. 

 

A Nailgel effekt base gél termékcsalád tagjai

A Nailgel eme termékcsaládja is a kiváló minőségű műköröm építő alapanyagok széles választékát kínálja. Ez az alapozó, erősítő és egyben díszítő műköröm alapanyag webáruházunkban számtalan színárnyalatban kapható, így használatukkal bámulatos hatást tudsz elérni! A Nailgel effekt base gélek az innovatív összetételüknek köszönhetően lehetővé teszik, hogy bármilyen helyzetben precíz, használatával tartós és nem utolsó sorban gyönyörű eredményt érj el. De nézzük is mely alapanyagokból áll ez a termékcsalád: 

 

Opal flake base - multicolor flakek

Marble flake base - apró tejfehér fólia darabok

Rose flake base - különleges rose gold pelyhek

Disco flashe base - ezüstös csillámok

Sakura base - különböző színű apró pelyhek

Mojito base - az alapszínhez igazodó csillámok és pelyhek 

 

A Nailgel effekt base gél tulajdonságai

A Nailgel olyan egyedi technológiájú és összetételű effekt base géleket kínál, amelyek sablon használata segítségével tökéletesen alkalmasak minimális köröm hosszabbításhoz, alapozáshoz, körömerősítéshez, és rendkívül egyszerűvé teszik a legproblémásabb körömlemezek megerősítését, helyreállítását. Például a Marble flake base, a Rose flake base, a Disco flash base valamint az Opal flake base gélek tökéletesek francia manikűrnek is. Közepesen pigmentáltak, önterülők és közepesen sűrű műkörmös alapanyagok. 

 

A Sakura effekt base gélek előnyei

Ezt a termékcsaládot bővítettük nem is olyan rég a Sakura effekt base gélekkel, amelyek gyönyörű apró csillámokkal bármely vendéged napját feldobják. Mint ahogy a többi Nailgel effekt base gélnek, ennek az alapanyagnak is az egyik legfontosabb tulajdonsága a kivételes szilárdság, amelyet minőségi összetevői garantálnak. Ennek köszönhetően használatával még a vékony, sérülékeny köröm is hosszú ideig megtartja formáját. 

 

A Mojito effekt base géllel bővül a Nailgel kínálata 

Most jöjjön az újdonság, ahogy a felsorolásban is láthatod, a Mojito effekt base gél egy teljesen új kollekció. Ahogy a nyár egyik hűsítő koktélja: a mojito, úgy fog hatni vendégeid lelki világára a Mojito effekt base gél kollekció. Ezek az új Nailgel effekt gélek a legújabb generációs effekt base gélek közé tartoznak, amelyek szintén ideálisak a természetes köröm tökéletes díszítéséhez. A különlegességük abban rejlik, hogy a bennük található csillámok és pelyhek a csodás alapszínekhez igazodnak. Minden Mojito effekt base gél egy tökéletesen csillogó egységet alkot. Most is, mint minden esetben, a Nailgel fejlesztői a Mojito effekt base gél receptúráját úgy állították össze, hogy vendégeid most is hosszan élvezhessék ragyogó körmeiket. Ez az innovatív effekt base kollekció hamarosan elérhető lesz áruházunkban. Próbáld ki Te is, hidd el vendégeid oda lesznek érte!