Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 20 900 Ft
Fedés mértéke
Szín
Effekt
Termék státusza

Compact base

A Nailgel Compact base gél termékcsalád kiváló minőségű körömépítő alapanyagok széles választékát kínálja. Ez az alapozó és erősítő műköröm alapanyag webáruházunkban számtalan színárnyalatban kapható, így használatukkal bámulatos hatást tudsz elérni!


61termék 161

A Nailgel Compact base gél egy erősített UV gél lakk alap, amely közepesen sűrű, rugalmas, és követi a köröm formáját. Nagyon jól tapad, használhatod körömerősítésre, minimálisan köröm hosszabbításra, de francia manikűr alapnak is tökéletes. Remek tulajdonságai közül érdemes kiemelni, hogy önterülő, úgymond ecsetes építő zselé, amely minden esetben konzisztens érzetet ad, közepesen pigmentált, nem folyik a sáncokba, kötési ideje pedig LED lámpa használata esetén 45 másodperc és UV lámpa alatt pedig 2-3 perc. 

A Nailgel Compact base termékcsalád rendkívül jól kezelhető, ideális problémás körmök esetén is. A Nailgel Compact base gél innovatív formulájának köszönhetően lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben precízen alkalmazd, használatával tartós és nem utolsó sorban gyönyörű eredményt érhetsz el. Fedezd fel Te is a Nailgel körömépítő és díszítő webáruház Compact base géljeit a hatékony, hosszan tartó körömépítés érdekében.

Miért érdemes Nailgel Compact base gélt használnod? A megfelelő tapadás érdekében, melynek segítségével egy ragacsos réteget hozol létre, így a körömzselé vagy a gél lakk erős kötést tudjon kialakítani. Viszont ne feledd, ez a körömépítő alapanyag nehezen ragad a sima, zsíros körömlemezhez, ezért fontos a felület alapos előkészítése. Compact base géljeink alkalmazása annyira egyszerű, hogy bátran használhatják kezdő műkörmösök is. Tehát, ha a bolyhosítás megtörtént egy kisebb ecsettel vidd fel a Compact base gélt, ezután bátran használd a kiválasztott gél lakkot. Ennél a folyamatnál nem kell fixálnod. A másik használati mód, hogy a körömépítés során fixálod a Compact base-t, majd ezt követően már formára is reszelheted, és végezetül fényzselével zárod a folyamatot, mellyel szintén csodálatos végeredményt kapsz.