Nailgel tippek és tanácsok

Megérkeztek effekt base termékcsaládunk legújabb tagjai

2023.06.15 15:43
Megérkeztek effekt base termékcsaládunk legújabb tagjai

Szeretünk újdonságokat kipróbálni, ezért vendégeink gyakran új díszítésű körömmel mennek haza, amelyet aztán hazaérkezve még sokáig csodálnak. Sokunk az Instagramon vagy a Pinteresten körömdíszítési ötletek után kutat, pedig bőven elegendő, ha benéztek a Nailgel webáruházba ahol folyamatosan érkeznek újdonságok.

Nézz körül az újdonság kategóriánkban, ahol most például a Mojito compact effekt base-ek azok, amiket újdonságként kipróbálhatsz. 

 
 
Miért legyen a szalonodban is Nailgel effekt base? 

Az idei év hozott néhány olyan trendet, amelyektől mi is nagyon izgatottak lettünk, mint például az év árnyalata, a magenta szín. De valljuk meg őszintén ez az év az effekt base-ek éve lesz. A visszafogott, elegáns csillogás elengedhetetlen ebben az évben, és ezt a stílust adják meg vendégeidnek a különböző effekt basek, amelyek anyagukban csillámport, flakeket vagy apró színes darabkákat tartalmaznak. Mi a Nailgelnél imádjuk a hosszú műkörmöket, de idén inkább a rövid, természetes hosszúságú körmök kerülnek előtérbe. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy ne tarts effekt base-eket szalonodban, hiszen a rövid, egyszínű körmöket valamivel azért fel kell dobni.

 

Biztosan hallottál már róla, hogy a Nailgel körömépítő webáruházban rengeteg effekt base-el várunk, de próbáltad már őket? Természetesen innovatív effekt base-ekről beszélünk, amelyek rendkívül egyszerűvé teszik a természetes körmök megerősítését! Ha mindig is szeretted volna kipróbálni, de esetleg nem merted, vagy egyszerűen nem tudod, hogyan használd őket, akkor keress minket, és szakoktatóink szívesen segítenek ebben is. De, ebben a blogbejegyzésben a legújabb effekt base kollekciónkról számos fontos információt összegyűjtöttünk számodra.


 
Nailgel Mojito Compact effekt base

Ezzel a különleges színes kollekcióval a körmötökön fogjátok érezni a nyár hűsítő újdonságát. Ez a kollekció igazán sokoldalú base-eket tartalmaz. Sűrűbb állagával nem csak a törékeny köröm fölé nyújt remek alapot, de akár sablonok vagy tippek segítségével tökéletesen formázható is! Legyen szó természetes köröm erősítésről vagy köröm hosszabbításról, a Mojito Compact base mindig segítségedre lesz!  Ha megerősíted vendéged  körmét a Mojito effekt base-ünkkel, akkor búcsút mondhattok mindketten a törékeny körmöknek, velünk a természetes körömerősítés gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha!
 
De ez még nem minden! Mivel ennek a base családnak fantasztikus színei is vannak, így alapként és színként is használhatod. De a Mojito effekt base-ek még ennél is többet nyújtanak számodra, mert segítségükkel pillanatok alatt gyönyörűen csillogó megjelenést varázsolhatsz vendégeid körmeire! Csak egy réteg Top Coat fényzselével fixáld, és kész is! De van még egy ragyogó tulajdonsága ennek az effekt base családnak, mégpedig az, hogy könnyedén eltávolítható! Ezeket a műköröm alapanyagokat is Soak Off technikával fejlesztettük ki. Az ilyen tulajdonsággal rendelkező effekt base gélek műköröm lenövés mentessége 2-3 hét, hordási ideje pedig 4-5 hét. A Soak Off vagyis az úgynevezett leoldható műköröm alapanyagok kényelmes, mindeközben rugalmas felületet képeznek vendéged körmein, és könnyen megmunkálhatók.


 
A mindennapok során effekt base-einkkel könnyű dolgozni

A Mojito effekt base kollekciónk tagjaival tökéletesen felkészült leszel a vendégeid rohamára. A Mojito base-ek segítségével sokkal gyorsabban végzel egy fantasztikusan csillogó köröm elkészítésével. A szokásos módon készítsd elő a körmöt, ügyelj a kutikula alapos eltávolítására. A Mojito effekt base-ek közepesen pigmentáltak, nem folynak be a sáncokba, önterülők, bond használatát nem igénylik. Ezen tulajdonságaik révén vendégeid tökéletes megjelenése garantált. Egyszerűen vigyél fel két vékony réteget a Mojito effekt base-ből, gyors lezárás után már kész is a gyönyörű megjelenés!