Nailgel tippek és tanácsok

Legyen Neked is csodálatos nyarad! 

2023.06.29 10:04
Legyen Neked is csodálatos nyarad! 

A Nailgel kibővítette a Neonica kollekció színpalettáját, amelyben most már tizenhárom fantasztikus szín található. A legújabb színek mind a korall különböző árnyalatai. A narancsosan varázslatos neonkorall, a vérnarancsos árnyalatban ragyogó vörös és a kicsit visszafogottabb, de annál dekoratívabb mandarin tűzpiros.

Ezek az új, trendi korall árnyalatok olyan hangulatot kölcsönöznek, mintha egy narancsliget hűsítő árnyékában pihennél. Élvezd a napsugarak barnító hatását, miközben a neonkorall gyönyörű árnyalatai megszépítik körmeidet.

 

Kibővült a Nailgel Neonica gél lakk kollekció színpalettája

A piros az örök klasszikus, de nem mindegy hogy annak melyik árnyalatát visszük fel körmünkre, hogy az passzoljon egyéniségünkhöz, stílusunkhoz vagy esetleg hangulatunkhoz. A Nailgel Neonica legújabb korall tónusai bámulatosan kiegészítik szettedet, és tökéletesen kihangsúlyozzák nyári ruhád szépségét. Az élénk narancsos neon vörös, az üde nyári vérnarancs és a trendi mandarin korall szín mindegyike klassz nyári hangulatot közvetítenek, és jó kedvet varázsolnak, légy bárhol is. Az élénk nyári neonpiros szín tökéletes választás mindenkinek, akik imádják a friss és harsány árnyalatokat, és ezzel szeretnék kifejezni személyiségüket. Az intenzív neon színek gyönyörüvé varázsolják körmeid, és érzéki és csábító színvilággal gazdagítják megjelenésed. Az elképesztően ragyogó színek mellett tapasztald meg Te is az akár 5 hétig tartó tartósságot!


 
A Nailgel legújabb neon narancs színű gél lakkjai a naplementék élénk ragyogását idézik

Ez a szín tökéletes mindenkinek, Neked is, ha fel akarod dobni megjelenésed, és szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Mindig lesznek új színek, amik abban a szezonban hatalmas slágernek számítanak majd, de egyetlen szín sem ragyog olyan szépen a körmödön, mint a korall, piros vagy a vörös. A Nailgel márka fejlesztői ezért is tartották fontosnak, hogy az egyik legsikeresebb gél lakk kollekciót kibővítik ezekkel a ragyogó, kicsit neonos árnyalatú korall színű gél lakkokkal. Hidd el nehéz lesz eldöntened, hogy pontosan most melyik árnyalatot is válaszd. Talán az a legjobb megoldás, ha a sorrendet döntöd el, hogy mikor melyikkel dolgozol.  


 
A Nailgel Neonica kollekció új színeinek minősége is fantasztikus

A Nailgel Neonica kollekció gél lakkjai a magas pigmentáltságnak köszönhetően keltik éltre a neon korall színek bámulatos fényét, de nem csak ezeket, hanem az összeset. Ennek a gél lakk kollekciónak a gél lakkjainak a kulcsfontosságú tulajdonságai, hogy közepesen sűrűek, önterülők valamint nem folynak be a sáncokba. Ezek a fontos jellemzők hozzájárulnak ahhoz, hogy a körömépítés és díszítés során hatékonyan tudj velük dolgozni. 

A Neonica új gél lakkjainak használatában sincs változás!

A Neonica kollekció új gél lakkjainak használata ugyanolyan egyszerű, mint a többi gél lakk alkalmazása. Az előkészített körmök felületét bolyhosítsd, majd kezeld a felületet Nailgel Primer segítségével. Használj alapozó lakkot, majd ezeknél a színeknél is köttesd 30 másodpercig UV lámpa alatt. Maximum két rétegben vidd fel ezeket a gyönyörű korall színű gél lakkok egyikét, valamint minden réteg után használj UV lámpát. Ne feledd, ezek az új neon színű gél lakkok is egy rétegben fednek. Lezárásként pedig használj Nailgel fényzselét, hogy a köröm tartós maradjon. Választhatod a kollekció bármely színét, bizton állítjuk, hogy minden esetben fantasztikusan szép és szemet gyönyörködtető neon színű körmöket készítesz.