Nailgel tippek és tanácsok

Gyere és vegyél részt a Nailgel csoportos oktatásain

2023.06.30 10:39
Gyere és vegyél részt a Nailgel csoportos oktatásain

A Nailgel workshopokon megismerheted a műköröm építés széles skáláját. Gyere és vegyél részt csoportos oktatásainkon, hogy bővítsd, frissítsd tudásod. Nálunk megtanulhatsz minden műköröm alapanyaggal hatékonyan dolgozni. Legyen szó gél lakkról, akrilról, építő zseléről. Csoportos oktatásainkon kiszélesítheted tudásod, ami a körömerősítést, körömhosszabbítást illeti, de a legújabb trendek elkészítését is megtanulhatod, miközben megismerheted a márka alapanyagait is.  A Nailgel szakértői szívesen megosztják veled tudásukat és hidd el Te is menő körmöket fogsz készíteni!

Idén rendszeresen megrendezésre kerülnek a Nailgel csoportos workshopjai, amelyek már most nagy népszerűségnek örvendenek. Ezért kérdeztem Nagy Zsófiát, a Nailgel márka szakoktatóját, a csoportos oktatás fontosságáról:

Flóra: Szia Zsófi! Mesélj magadról, hogy kezdted az oktatói pályafutásod?

Nagy Zsófi: Már több éve megfogalmazódott bennem, hogy tovább szeretném adni azt a tudást, amit a közel 20 éves pályafutásom alatt összegyűjtöttem. Mivel folyamatosan azt vettem észre, hogy tapasztalatlanabb kolléganők segítséget kérnek tőlem, és megmutatom nekik az apróbb fogásokat, ezután ők is csodákat tudnak alkotni és ez nekem mekkora öröm. Nem volt kérdés: ezzel kell komolyabban foglalkoznom.

2021-ben elvégeztem a szakoktatói képzést, majd csatlakoztam a Nailgelhez, ahol olyan támogatói hátteret kaptam, ami elég volt ahhoz, hogy elinduljon a csoportos oktatói munka. 

F: Hogy alakult ki a csoportos oktatás gondolata?

N.ZS: Előszőr csak magántanulókat fogadtam, de beláttam, hogy igény van a csoportos oktatásra is. Ezért kialakítottam egy tematikát, amit 6 fő számára tudok átadni.

F: Hány órás egy ilyen képzés, és miket vesztek át?

N.ZS: Összesen 6 óra, minimális szünetekkel. Az első 2 óra az alapokkal indul. Tudom, úgy tűnik mindenki ismeri a helyes fertőtlenítés és köröm előkészítés lépéseit, de meglepődnél. Még ezekben az egyszerűnek tűnő részfeladatokban is szoktam újat mondani. Az előkészítés legfontosabb és legtovább tartó része a gondos manikűr. 1 héttel tovább hordhatja kedves vendég. A manikűrnél többféle csiszolófejet használok, ezeket is részletesen megmutatom, ki is lehet próbálni, hiszen az oktatás gyakorlati, a tanulók egymás kezén gyakorolnak. A csiszolófejek is természetesen Nailgel termékek.

   

F: Most még csak a nap felénél járunk, hogyan folytatódik a workshop?

N.ZS: Az előkészített körömre base gél alapokat készítünk. Én személy szerint a Nailgel 3in1 base-t,  HEMA free base-t használom a legtöbbet, ezzel is oktatok. Fontos a műköröm alapanyagok pontos ismerete és felvitele. Itt is apróságokon múlik a tökéletes alap. Ezért fontosnak tartom a Nailgel márka alapanyagainak használatának bemutatását is. 

Az oktatást is ki szoktam még egészíteni a porfújó flakon bemutatásával. Egyfelől mindenkit megtanítok a tökéletes ombre készítésére, ami sokaknak mumus, másrészt a porfújó flakonban lévő porcelán plusz erősítést ad, ha valakinek arra van szüksége.

A következő feladat a gél lakk felvitele. Szintén fontos a profi ecsetválasztás és a technika.

F: Mivel zárul az oktatás?

NZS: Azt gondolom, hiába vagy jó körmös, ha ezt nem tudod megmutatni. Az, hogy szép fotók készüljenek a munkádról, szinte már kötelező a mai világban. Megmutatom a fotózás rejtelmeit, fények, háttér beállítása, trükkök. Segítek abban is, hogy magadat hogyan ismertesd meg a nagyvilággal. A közösségi média alapokat is megmutatom.

                        

F: Mik azok a Zsófis jegyek az oktatásban, ami miatt szeretnek hozzád járni a tanulók?

NZS: Nagyon sok trükköt mutatok, amit mindenki meg tud tanulni, de egy egész más szintre emeli a munkáját. Én nem engedem el a tanulóim kezét, követem őket, bármikor kérdezhetnek, ott leszek nekik.

Köszönöm szépen az interjút!

Flóra