Nailgel tippek és tanácsok

Interjú Bezzeg Katával a körmös szakma egyik tehetséges képviselőjével

2023.07.19 10:22
Interjú Bezzeg Katával a körmös szakma egyik tehetséges képviselőjével

Folytatjuk interjúsorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a szakma neves hazai képviselőit, beszéljünk a fontosabb témákról, jövőbeli céljainkról. Bezzeg Katát szeretnénk most Nektek bemutatni, aki imádja a minimalista stílust, és emellett folyamatosan képzi magát.

Nála is, mint az eddig bemutatott körmösöknél, a vendégek mindig sztároknak érezhetik magukat, minden esetben olyan körömmel távoznak tőle vendégei, ami az elképzelésük volt. Ennek fényében tettem fel neki pár kérdést:

 

Flóra: Kedves Kata mióta dolgozol körmösként?

Bezzeg Kata: 2019.-ben végeztem el az OKJ tanfolyamot, azóta dolgozom a szakmában.

 

F: Milyen oklevelekkel, elismerésekkel rendelkezel, esetleg megosztanád velünk mottódat?

B.K: Sok továbbképzésen voltam, főleg technikai képzéseken azon belül is a gél lakk technika érdekelt mindig. Számomra a legtöbbet adó tanfolyam, ahol a legtöbbet tanultam: a Nagy Zsófi képzése volt. Mindenkinek ajánlom Zsófit, nagyon jó oktató. Munkái gyönyörűek, ami arra készteti az embert, hogy megüsse ezt a szintet. 

 

F: Mi vagy ki motivált, hogy ezt a szakmát válaszd?

B.K: Az egész úgy indult, hogy jártam körmöshöz, és én nem vagyok egy tipik nő, nem szeretek szalonokban ücsörögni több órát, így gondoltam majd csinálom magamnak. Aztán jött a festegetés tipekre és gondoltam egy merészet, hogy kipróbálom magam és képeségeimet ebben a gyönyörű szakmában. Egyet bánok: előbb kellett volna. 

 

F: Milyen szolgáltatásokkal várod vendégeid?

B.K: Géllakkozás, saját köröm megerősítése építő anyaggal, töltést. Építést már csak géltippel vállalok.

 

F: Mely technikát részesíted előnyben?

B.K: Erősített géllakozás, reszelés mentes töltés, géltip.

 

F: Miért szeretsz a Nailgel termékeivel dolgozni?

B.K: A Nailgél termékei nagyon jó minőségűek és ár/érték arányban is szuperek. Nincs olyan termék, ami csalódást okozott volna. A fejlődés töretlen, és rengeteg újdonság kerül be a piacra. De, ami számomra a legfontosabb volt, az a családias hangulat és a nagyon jól képzett csapat, ami a márka mögött áll. A Nailgel szakmai csoportja volt az első, ahol igazán otthon éreztem magam.

 

F: Melyik a kedvenc Nailgel terméked?

B.K: Ami miatt felfedeztem a márkát az a géltip volt. A Nailgel tudomásom szerint az elsők között volt, aki behozta az országba. Azóta is a legjobb a minőségben és árban kapható az itthon megvásárolható tipek közül. Nem utolsó, hogy utántöltő csomagokat lehet hozzá venni, ez egyedülálló kishazánkban. A basek, a fiber bond és a gél lakkok még nagy kedvenceim.

 

F: Melyik körömdíszítő elemet szereted a legjobban?

B.K: Most a nyomdázás szerelmese vagyok, de az akvarell festés és a zselés festés is közel áll hozzám. A minimalista stílust kedvelem, de sajnos a vendégköröm kis része vevő rá.

 

F: Milyen tanácsot adnál a mostani kezdő műkörmösöknek?

B.K: Sok tanácsom lenne: ha lehet minél előbb kezdjék el a szakmát, hogy legyen idejük kiteljesedni. Keressék az arany középutat maguk és a vendégeik között, hogy még véletlenül se kerüljenek a kiégés közelébe. Bátran kérjenek segítséget a szakmabeliektől akár oktatásról, akár szakmai kérdésekben, segítőkészek a kollégák. Legyenek kitartóak, ne adják fel az első kudarc után.

 

F: Végezetül szeretném megkérdezni, hogy vendégeid hol találnak meg Téged:

B.K: Szalonom, a Bezzeg Kata Nail art Nail Studio Gyömrőn a Csillag Kálmán u 2 szám alatt található. Ugyanezen a néven vagyok megtalálható a Facebookon is.

 

Köszönöm szépen, hogy időt szakítottál rám. További sok sikert!

Flóra