Nailgel tippek és tanácsok

2023 őszének legújabb körömtrendjei

2023.09.12 10:40
2023 őszének legújabb körömtrendjei

A 2023-as őszi körömtrendek tökéletes lehetőséget kínálnak a színekkel való játékra. Itt az ideje, hogy búcsút mondj az élénk neon színeknek, és válassz melegebb tónusú, mégis szemet gyönyörködtető árnyalatokat. Ebben a cikkben mindent megtudhatsz a legújabb trendekről és az őszi szezon kötelező színeiről, hogy vendégeid ősszel is stílusosan távozzanak stúdiódból.

A Nailgel gél lakkok széles választékában biztosan Te is megtalálod a megfelelő színt, amellyel egyszerűen megvalósíthatod vendégeid elképzeléseit, ötleteit, és szemet gyönyörködtetővé varázsolhatod a körmöket.


 
Őszi körömtrendek, de milyen újdonságot hoz az ősz?

A szeptember rengeteg színt és hangulatot hoz magával. A levelek színe megváltozik, a természet meleg tónusokban pompázik, és ilyenkor a hangulatod is más lesz. Ősszel van valami különleges a levegőben. A szeptember pontosan az a hónap, amikor a bikinit melegebb pulóverekre cseréled. Ahogyan a ruhatárad is változik, úgy a vendégeid is valami újra vágynak, változtatni szeretnének megjelenésükön. Ilyenkor inkább a meleg vörös, a földbarna tónusok, vagy a finom nude színek, amelyek a természetet tükrözik vissza, és különleges hatást kölcsönöznek körmöknek. Viszont a klasszikus őszi színek mellett, a legújabb trend a latte köröm, amely olyan meleg barna árnyalatokat takar, mint a kávé, a karamell, a csokoládé vagy a kakaó. 


                        


A 2023-as őszi színpaletta meleg, változatos és inspiráló

A Nailgel idén is széles őszi gél lakk színválasztékkal rendelkezik, amelyek megfelelnek az aktuális őszi trendeknek. Nézz körbe a Decadencia, a Pure love, a Planet vagy a Citylights gél lakk kollekciók között, és egy kis fantáziával és bátorsággal ősszel is divatos külsőt varázsolsz vendégeid körmeire. Ne feledd, hogy idén ősszel a klasszikus színek mellett a textúrák és a glitterek, csillámok is trendik. A 2023-as őszi körömtrendek közé tartozik a matt lakk, a fémes megjelenés és a finom csillogó hatás. Érdemes körülnézni krómporjaink között is, mert biztosan megtalálod nálunk a számodra megfelelőt. Hogy munkádat még kényelmesebbé tegyük, megújult krómpor választékunk csomagolása. Próbáld ki Te is, a siker biztosan nem marad el. Ne feledd, az őszi minták is népszerűek lesznek. A Nailgel számos körömdíszítő terméket kínál, amelyek segítségével őszi leveleket, sütőtököket vagy más trendi szezonális díszítést készíthetsz.

                     


 
 A 2023-as őszi körömtrendek számos formázási lehetőséget kínálnak. A Nailgel paletta legnépszerűbb színei a következők:

  • Nailgel Decadencia 002-es latte színű gél lakkja, amely egy egészen kellemes bézses színű gél lakk. Egy csésze tejeskávéra emlékeztet, amelyet egy meleg őszi estén fogyaszt el vendéged kedvenc kávéházának teraszán. Ez a meleg, trendi szín határozottságot és eleganciát kölcsönöz minden megjelenésnek!
  • Nailgel Planet 001-es okkersárga gél lakk, amely tökéletes kompozíciót biztosít az önbizalommal rendelkező nők számára! A színe az őszi levelekre emlékeztet, mikor vendéged a kedvenc erdejében sétál.
  • Nailgel CCO 049-es barna gél lakk egy édes, de karakteres csokoládénak az árnyalata. Őszi pékárut vagy egy csésze forró csokit idéz! Határozott nőknek javasoljuk, akik szeretik az őszi stílust, akiknek fontos az elegancia.
  • Nailgel CCO 037-es narancs színű gél lakk, amely a narancs egyedi árnyalatát jeleníti meg. Energiát ad és intenzitásával lenyűgöz. Meglátod ezt a színt és azonnal egy forró teára gondolsz, melyet egy szelet narancs ízesít. Ez a szín pontosan olyan, amilyen, trendi és inspiráló. Mint amilyen az összes Nailgel őszi színárnyalat. Nézz körbe, biztosan megtalálod azokat a színeket, amelyeket vendégeid ősszel imádni fognak!