Nailgel tippek és tanácsok

Nincs karácsony Nailgel nélkül! 

2023.10.31 09:09
Nincs karácsony Nailgel nélkül! 

A hűvösebb napok magukkal hozzák az év ünnepi időszakát, a Halloweent, a Mikulást, az Adventet, a Karácsonyt és az év méltó lezárását az óév búcsúztatót. Ebben az időszakban odakinn már csípős hideg van, ezért esténként szeretünk meginni egy forró csokit, forraltbort, ami szívünket, lelkünket is felmelegíti.

Öltözködésünk az őszi-téli divat színekben pompázik, körmeink pedig az ünnepek tematikus színeit tükrözik. De nemcsak a miénk, hanem a vendégeink is hasonló kéréssel érkeznek stúdiónkba. Ebben segít a Nailgel Red Ruby gél lakk kollekció, amely tökéletes színeivel és azzal a pici csillogásával mindenkit levesz a lábáról. A föld színei, a fekete, a kávé árnyalatai, a fűszeres pumpkin tónusai idén nagyon népszerűek, de ami ebben az időszakban sem hiányozhat kínálatodból, az a csodálatosan nőies mélyvörös.  

 

A karácsonyi időszak egyértelmű sztárjai a Red Ruby gél lakkok lesznek! Bámulatos hatást keltenek, meg kell mutatnod őket vendégeidnek is, nekik is nagyon tetszeni fog! 


 
2023 őszén/telén továbbra is a vörös szín és annak árnyalatai a legnépszerűbbek!

Gyönyörű megjelenésű karácsonyi körmöket készítenél? Szeretnéd meglepni vendégeidet valami különlegessel? Akkor hagyd magad inspirálni kínálatunk vörös tónusaival. Miért olyan különlegesek ezek az árnyalatok? Ez az energikus szín, nemcsak a karácsonynak, hanem a szerelemnek és magának az életnek is a szimbóluma. Ezért nemcsak egy színnel készültünk, hanem mindjárt négy különböző árnyalatban választhatja vendéged ezt a klasszikus tónust. Mivel anyagában már apró pigmentekkel díszített, ezért önmagában is csodálatos megjelenést biztosít, de kövekkel, strasszokkal is bámulatos lesz a végeredmény. A díszítés szép kontrasztot ad a pirosnak. Amnenyiben még tovább szeretnéd növelni a körmök dekorálását, a fehér szín tökéletes választásnak bizonyul, hiszen a hóra emlékezteti majd vendégeidet. 

 

 

A karácsonyi készülődés az év egyik legmeghittebb időszaka

Nálad is a karácsony az év legforgalmasabb szezonja, ilyenkor megnövekszik a szalonodba bejelentkezők száma, hiszen karácsonykor vendégeid nemcsak a jól sikerült bejglivel szeretnék kedvesüket elbűvölni, hanem megjelenésükkel is. Ebben az időszakban már szinte futószalagon készíted a karácsonyi díszítéssel ellátott körmöket. De Te is szeretnél készülődni, egy picivel több időt fordítani magadra. Ebben segítenek Neked a Red Ruby kollekció gél lakkjai, nemcsak a gyors és könnyű felhordást, hanem a hosszan tartó eredményeket is garantálják. A Nailgel csodálatosan vörös gél lakkjainak elkészítése után, az UV lámpa alatt villámgyorsan száradnak, ennek köszönhetően vendéged már indulhat is, és akár 5 héten át gyönyörű, karácsonyi stílusú körmök örvendeztetik meg azokon a meghitt napokon. Így vendégednek nem kell a körmeinek szépségével többet foglalkoznia, hiszen azok ebben az időszakban is tartósak és szépek maradnak. 

 

Ezek a csodálatos gél lakkok bárkit elvarázsolnak és ahogy már említettük, a Red Ruby gél lakkokban található pici pigmentek már önmagukban is gyönyörű megjelenést adnak.                                                                               

Hogyan támogatja a Nailgel Red Ruby gél lakk kollekció a karácsonyi készülődést? 

A Nailgel Red Ruby kollekció tagjai közepesen sűrű gél lakkok, ezt a kollekciót is a gyors felvitel és az önterülő képesség jellemzi. A használata rendkívül egyszerű és gyors. Bátran használhatják kezdő műkörmösök is. Mint a többi Nailgel gél lakk esetén, itt is készítsd elő a körmöket, bolyhosítsd a felületet, majd kezeld a felületet Nailgel Primer segítségével. Használj alapozó lakkot, majd köttesd 30 másodpercig UV lámpa alatt. Majd ezután vidd fel a csodaszép Nailgel Red Ruby gél lakkokat 2 rétegben. Minden réteg után használj UV lámpát. Zárásképpen pedig használj Nailgel Top Coat fényzselét a tökéletes fedés elérése érdekében.