Nailgel tippek és tanácsok

Miért érdemes alapként Nailgel compact base-t használnod?

2023.01.20 16:53
Miért érdemes alapként Nailgel compact base-t használnod?

Vendégeid biztosan kedvelik a tűzpiros, a természetes hatású vagy akár a csokibarna műkörmöket. De nincs annál kellemetlenebb, amikor idő előtt letört, levált körmökkel térnek vissza hozzád. Ezért inkább a tartós műköröm építési technikákat alkalmazod. Ezeket használva vendégeid nemcsak a kívánt színben, hanem a megfelelő formában, hosszúságban is megkapják álom körmeiket.

Szenvedélyünk az ápolt, tartós köröm

Mint ahogy az élet számos területére igaz az, hogy a megfelelő alapozó használata meghatározza a későbbi végeredmény sikerét. Ez a szabály a körömépítés során hatványozottan igaz. Ezért sokunk kedvenc alapanyaga, a Nailgel Compact Base, amelyet azért használunk előszeretettel, mert rengeteg lehetőséget rejt magában! Melyek ezek? A porcelán technika kivételével bármely más alapanyaghoz bátran használhatod. Gél lakkhoz, köröm zseléhez, de akár polygelhez is. A compact base egyik nagy előnye, hogy könnyedén kezelhető. Felületkiegyenlítő hatással rendelkezik, amely azt jelenti, hogy ez az anyag szinte segíti a megfelelő felület kialakítását. Ez az innovatív alapanyag a következő folyamatokban lesz segítségedre: sablon használatával minimális köröm hosszabbításkor, alapozás esetén, körömerősítés során, C-ív kialakításához vagy akár körömkorrekcióhoz. Használd bátran, nem fogsz benne csalódni! 

 

 

Amit a compact base-ről tudni érdemes

A compact base egy erősített UV gél lakk alap, amely közepesen sűrű, rugalmas, követi a köröm formáját. Nagyon jól tapad, használhatod körömerősítésre, vagy ahogy előbb említettük minimálisan köröm hosszabbításra, de francia manikűr alapnak is tökéletes. Remek tulajdonságai közül érdemes kiemelni, hogy önterülő, úgymond ecsetes építő zselé, amely konzisztens érzetet ad, közepesen pigmentált, nem folyik a sáncokba, kötési ideje pedig LED lámpa használata esetén 45 másodperc, UV lámpában pedig 2-3 perc. Ez az alapozó és erősítő alapanyag webáruházunkban számtalan színárnyalatban kapható, így használatukkal bámulatos hatást tudsz elérni!

 

 

A teljes siker érdekében mire ügyelj a compact base használatakor? 

A körömépítés során arra is figyelned kell, hogy vendéged épített körme ne váljon le a természetes körömről. Mikor történik ez meg? Amennyiben kis légbuborékok keletkeznek a természetes és az épített köröm között. Egészségügyi okokból is ajánlott elkerülni ezt, mert végeredményben károsíthatja vendégeid természetes körmeit. A legtöbb esetben ez akkor következik be, amikor a körömlemez nincs megfelelően előkészítve.

 

 

A megfelelő alapozás és tapadás érdekében használj Nailgel Compact Base-t. 

Segítségével egy ragacsos réteget hozol létre, amellyel a köröm zselé vagy a gél lakk erős kötést tud kialakítani. De ne szaladjunk ennyire előre! Ahhoz, hogy a vendégednek körme tartós maradjon, először is meg kell értened, hogyan marad a természetes körmön a zselé vagy a gél lakk, mert a körömépítés során minden a megfelelő tapadáson múlik. Ne feledd a körömépítő alapanyag nehezen ragad a sima, zsíros körömlemezhez. Ezért a természetes köröm felületét zsírtalanítani és enyhén bolyhosítani kell. Ezen kívül használhatsz még dehidratálót is, amely a köröm felületéről eltávolítja a nedvességet, így biztosítva a jobb tapadást. Compact base használatakor primer alkalmazása nem szükséges. Ha a bolyhosítás megtörtént egy kisebb ecsettel vidd fel a compact base-t. Ez sűrű ragacsos réteget képez, ezáltal helyén tartja a rákerülő színes gél lakkot, amelyet nem kell fixálnod.  Vagy pedig a körömépítés során fixáld a compact base-t, majd ezt követően már formára is reszelheted, és fényzselével fedve szintén csodálatos végeredményt kaphatsz.