Nailgel magazin

Melyik ízűt szereted a legjobban? 

2023.03.02 15:38
Melyik ízűt szereted a legjobban? 

Hamarosan itt a fagylaltozás ideje! Neked melyik fagylalt a kedvenced? Az édes, a gyümölcsös, a vegyes vagy a mindenmentes? Most biztosan azt kérdezed, hogy ennek mi köze a gyönyörű és ápolt körmökhöz. Ha elmész a fagyizóba, nem gondolkodsz sokat azon, hogy mely ízt válaszd. A döntés általában a klasszikusokra esik: csokoládé, vanília, eper, esetleg citrom vagy puncs. Amennyiben viszont a körmösödhöz indulsz, akkor válaszd a figyelemfelkeltőbb, vagányabb szín kombinációt. Ha már fagylaltos hasonlattal éltünk, akkor a körmösödnél válaszd a csokis fagyit chilivel vagy akár naranccsal fűszerezve. 

InSpirit gél lakk kollekció a nyár egyik kedvence lesz

De térjünk rá konkrétan, hogy a tavaszi zsongásban melyek a legkedveltebb színek. Mit is viseljünk a körmünkön idén tavasszal és nyáron. Például a jeges kávét idéző frissítően hűvös ombré árnyalatot vagy a finom eperfagylaltot idéző pasztel pirost. De nem mehetsz el a bámulatosan hűsítő nyárias színek, mint a málna, a cseresznye vagy a ribizli mellett sem. Ne feledd, ezek az ízek és színek azonnal feldobják a hangulatod. Ehhez válaszd a Nailgel márka InSpirit elnevezésű gél lakk kollekcióját. Tudnod kell, hogy az InSpirit kollekció tagjai szinte kivétel nélkül gyönyörű tavaszias színekkel, krémes állaggal, egy rétegű fedéssel rendelkeznek. Próbáld ki Te is! 

 

Neonica kollekció, amely mindig hűsítő színeivel idén is nagy favorit lesz

A nyár nem csak a krémes fagylaltok időszaka, hanem a meglepően hideg jégkásáké is, amelyek mindig jó kedvre derítenek. A trendi neon színek tökéletes körömdekorációt jelentenek mindazok számára, akik szeretik a figyelemfelkeltőbb extravagáns megjelenést. Ezek a színek olyan látványosak, hogy körmeid teljesen átveszik az irányítást megjelenésed felett. Olyan mintha a fagyi szalonban Hupikék törpikék gombócot kérnél. 

Ehhez a hangulathoz tökéletes választás a Neonica gél lakk család. A Naigel márka Neonica gél lakk kollekcióra jellemző, hogy önterülő, közepesen sűrű. A zöld és a sárgás színek alá érdemes milky alapot használnod, a többi tökéletesen egy rétegben fed és ami még fontos, hogy nem folyik a sáncokba. Ne félj a sárgától, mert a sárga a fényességet, a vitalitást és az optimista hozzáállást jelképezi.

 

A CCO gél lakk a tavasz nagy slágere

Amennyiben a frissítően könnyű sorbetet, limonádét, limoncellót kedvelők táborát gyarapítod, akkor biztosan imádod a mangó, a citrom, a szeder vagy akár menta ízű sorbetet! Mindegyik fantasztikus. Nagy mangó rajongó vagy? Akkor Te is biztosan a szádban érzed az ízét. Minden sorbet kedvelőnek a következő gél lakk kollekciót javasoljuk. Mégpedig a CCO gél lakk családot, amelyben szereplő gél lakkok magas fényűek, színeik csakúgy ragyognak. A legszebb hatásért használj CCO alapozót, fedő rétegként pedig CCO fényzselét. 

 

A Nailgel Compact base, a népszerű tavaszi színek tárháza

Amikor végre már az esti órákban is kellemes az idő, nincs is annál kellemesebb, mint egy pohár bor mellett élvezni a naplementét. Ha szeretnéd kifejezni romantikus lelked egy gyönyörű gél lakk szépségével, akkor csakis a Compact base termékcsalád közül válassz színt. Például a light peach vagyis a világos barack különösen szépen mutat a gyertyafényben. A Nailgel Compact base egy erősített UV gél lakk alap, amely sűrű és nagyon jól tapad. Öröm vele dolgozni. Használható körömerősítésre, de minimálisan köröm hosszabbításra is. A Compact base-ről jó, ha tudod, hogy bond használatát nem igényli, és mini C-ív kialakítható vele. Természetesen ez a Nailgel körömépítő anyag sem folyik a sáncokba. Bármelyik fagylaltot vagy színt választod, idén a Nailgel gél lakkjai között biztosan megtalálod azt, amely felfrissíti hétköznapjaid.