Nailgel magazin

Az idei tavaszi, nyári szezon legfontosabb színei

2023.05.09 11:03
Az idei tavaszi, nyári szezon legfontosabb színei

Miután tavaly az élénk színek uralták divatos megjelenésünk, és ez alól körmeink sem voltak kivételek, ruhatárunk összeállításakor idén egy árnyalattal visszafogottabb tónusok lesznek a meghatározók. Ez nem azt jelenti, hogy kevésbé lesz színes öltözködésünk, hanem csak az árnyalatok változnak, és egy kicsit visszafogott formában lesznek jelen a mindennapjainkban. De nézzük is, hogy mely színek lesznek a meghatározók idei szezonban.

Az egyik legfontosabb szín, aminek nyáron több figyelmet érdemes szentelnünk: az a sárga. De nem akármilyen sárgáról beszélünk, hanem arról a napraforgó sárgáról. Amennyiben nyáron a körmödre szeretnéd helyezni a hangsúlyt és szeretnéd körmeidet ebben a színben látni, akkor válaszd a Neonica gél lakk termékcsaládból a 007-es gél lakkunknak.

Biztosan felmerül benned is a kérdés: Milyen színnel is kombináljam idén a sárgát?

2023 nyarán a sárgának tökéletes kiegészítője a farmerkék, a khaki vagy a fekete, ez a trendi szín idén remekül mutat majd a szürkével, a barnával és a bézzsel is. Ha szeretnéd laza stílusod hangsúlyozni, akkor nem feledkezhetsz meg ennek a megjelenésnek az egyik legmeghatározóbb kiegészítőjéről, mégpedig a klasszikus tornacipőről. Ha még nem szerezted be sneakersed, akkor válasz az egyik-másik világmárka választékából. 


A blézer újra hatalmas trend


Jöjjön a 2023-as év talán legsokoldalúbb ruhadarabja, a blézer. Ennek a nőies ruhadarabnak a szabása viszont idén legyen picit férfiasabb. Legyen kicsit szélesebb, mint amihez eddig hozzá voltunk szokva, hogy kevésbé kövesse alakunk. Ezért rendelkezzen egyenes vonalakkal, lehetőleg kétsoros, hosszú hajtókás változatban érdemes gondolkodnunk. Ebben az évben a blézert mindennel hordhatjuk: fényes jogging nadrággal, miniszoknyával, de tökéletes megjelenést biztosít egy fodros ruhával is. Ha szeretnénk nőies vonást adni ennek a klasszikusnak, akkor derékban megkötve övvel is hordhatjuk. Na jó, de jöjjön a legnehezebb kérdés. Milyen színű blézert válasszunk? Ha igazán szeretnél idén is trendi lenni, akkor csakis a lila a jó választás. A divatguruk a Spring Crocus árnyalatra esküdnek. A körmök esetén az Inspirit 005-ös színkóddal rendelkező gél lakk a javaslatunk! 

 

Dobd fel blézered egy igazán dögös szettel is. Például finoman bordázott trikóval és cargo nadrággal. Ezek a ruhadarabok biztosan kihangsúlyozzák alakod. Ennek a stílusnak a hangsúlyozásához használj egy kicsit vagányabb körömszínt is. Ebben az esetben a mi választásunk a Rockstar kollekció gél lakkjaira esik. 

 

2022-ben az arany és az ezüst tónusok domináltak 

Biztosan mindenki emlékszik, hogy tavaly milyen színben, díszítésben pompáztak körmeink. Ebben az évben sem kell hanyagolnunk a csillogó körmeinket, ékszereinket. De 2023-ban inkább a sárga, a lila és a lágy salátazöld színű kiegészítők, gél lakkok, amit érdemes beszereznünk. Ha mégis ragaszkodunk a jól megszokott szürke színhez és annak árnyalataihoz, akkor rózsaszínnel, zölddel vagy sárgával kombináljuk. Higgyétek el izgalmas kontrasztok születhetnek. Ennek érdekében nézzünk körbe a Planet gél lakk termékcsalád színpalettáján!


Idén a lágy világoskék is hatalmas sláger lesz


Mivel a kék szinte összeforrt a farmer színével, ezért nincs olyan szezon, amikor nem viselünk farmert. Ebben az évben is favorit lesz a csípő farmer. A 2000-es évek elejét idéző alacsony derekú farmernadrágok, bő szárú nadrágok és szuperrövid miniszoknyák mind visszatérnek. Legyen szó pasztellkékről, vagy az igazán dögös égszínkékről, ezek a klasszikus színek a 2023-as tavaszi/nyári szezon fontos színei. A körmökön a kék egy nagyon érzékeny szín, hiszen kevésbé hangsúlyozza nőiességünket. Ha mégis úgy döntünk, hogy a körmünk mégis ebben a trendi színben pompázzon, akkor ehhez a döntésünkhöz választhatunk a Summer Disco vagy a Liberty gél lakk kollekcióból divatos kék árnyalatot. Hogyan és mivel kombinálhatjuk a világoskéket? A lágy világoskék sok más pasztell árnyalattal tökéletesen harmonizál, de választhatunk hozzá fehér vagy rozé színű gél lakkot is. A Nailgel hatalmas szín választékkal rendelkezik, ezért a fehér tónusokért érdemes a Moonlight gél lakk termékcsaládot felkeresnünk.