Nailgel tippek és tanácsok

A Nailgel Liquid Chrome előnyei és tulajdonságai

2023.03.24 10:36
A Nailgel Liquid Chrome előnyei és tulajdonságai

Idén tavasszal a fémes hatású műköröm a legújabb trendek közé tartozik. Ez a látványos körömdizájn többféleképpen kivitelezhető: Krómporral, fóliával vagy az innovatív folyékony Liquid Chrome-mal. Bármelyik technikát is választod, vendéged különös megjelenésével mindenképp kitűnik a tömegből. De hogyan is kell használnod az új és modern folyékony krómport pontosan? Ez a cikk megadja a válaszokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy vendégnek könnyen fémhatású körmöket varázsolj.

Nailgel Liquid krómpor - a folyékony megoldás

A króm színű körmök kialakításához a folyékony krómpor tartós megoldást kínál. Ezt a folyékony alapanyagot egy egészen különleges csillogó hatás jellemzi, amit a gélben lévő fémszemcsék érnek el

 

@nailgelshop #chrome #chromeliquid #nailart #gelpolish #nailpolish #naildesign #nailgel #nailphoto #nailtech #nailtutorial #nailbase #manicurereel#nail #nailgel #nailsinspiration #nailcolor #nailphoto #glitternails #glitter #nailart #nail #nailvideos #nails #nailtrend #manicure#manicure #manicures #gelmanicure #manicuretop #manicuresvideos #manicure_ideas #manicureideas #manicuretime #manicuregel #russianmanicure #shellacmanicure #nail #nailart #gelpolish #nailpolish #naildesign #nailgel #nailphoto #nailtech #nailtutorial #nailbase #manicurereel#nail #nailgel #nailsinspiration #nailcolor #nailphoto #glitternails #glitter #nailart #nail #manicures #gelmanicure #manicuretop #manicuresvideos #manicure_ideas #manicureideas #manicuretime #manicuregel #russianmanicure #shellacmanicure #nail #nailart #gelpolish #nailpolish #naildesign #nailgel #nailphoto #nailtech #nailtutorial #nailbase #manicurereel#nail #nailgel #nailsinspiration #nailcolor #nailphoto #glitternails #glitter #nailart #nail #nailvideos #nails #nailtrend #manicure #műkörmök #nailbase #polygel #webáruház #nailgelshop #gel #covergel #nailgeltutorial #website #shopping #műkörmök #neked #nekedbelegyen #nekedbee #nekedbelegyen❤️ #foryou #foryoupage #foryourpage #fouryou #fy #fyp #manicure #manicures #gelmanicure #manicuretop @Veres Gabriella ♬ Remember Me - Briand, Philippe & Saban, Gabriel & Versnaeyen, Anne-Sophie

Hordhatom a Nailgel Liquid krómporral készült körmöket hétköznapokon is?

A körmök fémes csillogása nemcsak frissnek és modernnek tűnik, hanem lehetőséget kínál arra is, hogy egy egészen különleges köröm díszítéssel egyedivé varázsold vendégeid megjelenését. A metál színű körmök divatosak, és a legegyszerűbb ruhát is feldobják. Nem számít, hogy ezüstöt, aranyat vagy más árnyalatokat szeretnél alkalmazni, a kezeken a fémes árnyalat szinte megszólal. Mivel a Liquid Chrome tökéletesen kemény és tartós körmöket garantál, így vendéged munka és főzés közben, randin, de bevásárláskor is bátran viselheti. A minőségi alapanyagnak köszönhetően a karcmentes felület sokáig megmarad. Ne feledd ugyanazzal a fixálásmentes fényzselével zárd le a folyékony krómport, mint amit a színes köröm zárásaként használtál, és a siker garantált!

 

@nailgelshop @Veres Gabriella #liquidchrome #nailgel #foryou #manicure #manicures #gelmanicure #manicuretop #manicuresvideos #manicure_ideas #manicureideas #manicuretime #manicuregel #russianmanicure #nail #nailart #gelpolish #nailpolish #naildesign #nailgel #nailphoto #nailtech #nailtutorial #nailbase #manicurereel#nail #nailgel #nailsinspiration #nailcolor #nailphoto #glitternails #glitter #nailart #nail #nailvideos #nails #nailtrend #manicure #műkörmök #nailbase #polygel #webáruház #nailgelshop #gel #covergel #nailgeltutorial #website #shopping #fy #foryourpage #foryourpage #neked #nekedbelegyen ♬ UNDERWATER WONDERSCAPES (MASTER) - Frederic Bernard

A Nailgel legújabb innovációja révén új szintre emeled a krómos díszítést. Hogyan lehetséges ez? A krómport egy alkoholos bázisú folyadékba helyeztük, így elkerülhető a felesleges anyaghasználat, a kellemetlen takarítás valamint a szálló krómpor élményétől is megszabadítod vendéged. A Nailgel Liquid Chrome használatával egyszerűen és gyorsan varázsolhatsz egyedi kombinációkat vendéged egyéni megjelenéséhez. Kérlek légy óvatos, mert a Liqiud Chrome savat tartalmaz, ezért bőrhöz nem érhet, a köröm felszínére kell óvatosan felvinned. 


 
Króm hatású ragyogó körmök

Mint már említettük, különböző módokon tudsz szép, fémes hatású körmöket varázsolni. A krómpor valószínűleg a legnehezebb technikák közé tartozik, mert itt kézügyességre és gyakorlásra van szükség. Ebben az esetben egy különleges csillámpor a titkos összetevő, amitől a vendéged megjelenése olyan ragyogóvá válik. A por a gél lakkal egyesülve tükörsima réteget képez, amely nem bocsát meg semmilyen hibát. Amennyiben nyitott vagy az újdonságokra válaszd a Liquid krómport. A fém részecskék alkoholos bázisú folyadékban találhatók, amelyeket egy ecset segítségével tudsz a köröm felszínére felvinni. Az alkohol párologni kezd, aminek hatására a finom szemcsék a köröm felszínére tapadnak. Hogyan használd az innovatív Liquid Chrome-ot?

@nailgelshop @Veres Gabriella #liquidchrome #arany #goldnails #tutorial #nailgel #foryou #manicure #manicures #gelmanicure #manicuretop #manicuresvideos #manicure_ideas #manicureideas #manicuretime #manicuregel #russianmanicure #nail #nailart #gelpolish #nailpolish #naildesign #nailgel #nailphoto #nailtech #nailtutorial #nailbase #manicurereel#nail #nailgel #nailsinspiration #nailcolor #nailphoto #glitternails #glitter #nailart #nail #nailvideos #nails #nailtrend #manicure #műkörmök #nailbase #polygel #webáruház #nailgelshop #gel #covergel #nailgeltutorial #website #shopping #fy #foryourpage #foryourpage #neked #nekedbelegyen ♬ Works that make the violin and harp feel spring - zurotan

A folyékony krómporral készült körmök elbűvölő és tartós megoldást biztosítanak az ilyen jellegű alkotásokhoz. A folyadékot egy egészen különleges csillogó hatás jellemzi, amit a gélben lévő fémszemcsék érnek el. Azt gondolom már mondanunk sem kell, hogy a Liquid Chrome a sötét színű körmökön mutatja meg a legjobban a metálos hatást. A Chrome folyadékot használat előtt rázd fel alaposan. Ha selyemfényű végeredményben gondolkodsz, akkor elég ha csak végig simítod az ecsettel a felületet. Ha intenzívebb króm hatást szeretnél elérni, akkor nagyobb mennyiségre lesz szükséged. Amikor a folyadékot felvitted a színre, akkor a száradást megvárva, kesztyűs kézzel vagy applikátor segítségével dörzsöld át. 

Légy nyitott az újdonságokra, mert az innovatív Liquid Chrome nagyban elősegíti munkádat, vendéged pedig elégedetten távozik szalonodból, hiszen gyönyörű körmeivel mindenhol rögtön a középpontba kerül.