Smart Base POPPY - Compact base 15 ml
Smart Base POPPY - Compact base 15 ml
3 289 Ft

Smart Base POPPY - Compact base 15 ml

Smart Base POPPY - Compact base 15 ml
Smart Base POPPY - Compact base 15 ml
Smart Base POPPY - Compact base 15 ml

Kedvenc színünkben ragyogó, egészséges, erős körmök megjelenésünk fontos része. A csillogó színek, a különböző formák és a modern technológiák manapság már lehetővé teszik a körmök változatos mintázatú és színű felépítését, díszítését.

Azonban egy tapasztalt körmös pontosan tudja, hogy a vendég problémás körmeit hogyan erősítse meg, állítsa helyre és hozza létre a kívánt eredményt.

        

Méret
A kollekció színei
3 289 Ft
Részletek

A Nailgel Smart Base gel egy közepesen pigmentált, és közepesen sűrű UV gél lakk alap, amely nagyfokú kopásállósággal rendelkezik. Használatával a tökéletes eredmény és a fantasztikus megjelenés kombinációja teljes mértékben garantált. Ne feledd használhatod körömerősítésre és körömhosszabbításhoz is. 

 

Nailgel Smart Base tulajdonságai:

Köttetés: UV lámpa alatt 2-3 perc, LED-lámpa alatt 45 másodperc

Leoldás: A Soak Off technikának köszönhetően könnyedén leoldható, maximum 10 perc

Tapadása: rendkívül jó

Ennek a compact base gélnek a fedőzseléje: A Nailgel Ultra Shine Top Coat fényzselé

 

Smart Baseről bővebben:

A Smart Base  compact base gél felvitelével javíthatod vendéged körmeinek egészségét és biztosíthatod műkörmeinek tartósságát. Ez a compact base erős, rugalmas végeredményt hoz létre, amely nem igényel sűrű felvitelt, így a köröm természetes és könnyű érzetét biztosítja. A Nailgel Smart Base gél hetekig tartós marad, és csak havonta egyszer igényel töltést. Ajánlatos minden alkalommal inkább tölteni, mint inkább eltávolítani, hogy az alatta lévő köröm szép és egészséges maradjon. A Smart Base gél Bond használatát nem igényli, és segítségével a mini C-ív is könnyen kialakítható. 

A Nailgel Smart Base használatát is a körmök bolyhosítása előzi meg. Ezután told fel a körömbőrt és ha szükséges zsírtalanítsd azt. Kezeld a vendéged körmét primerrel és alapozd Nailgel Smart base  compact base gélel. Mivel közepesen sűrű, ezért kifejezetten gyenge körmök erősítéséhez használható. A gél fixálást igényel, így használj egy réteg Nailgel Top Coat fényzselét, melyet szintén köttesd lámpa alatt.

Adatok
Szállítás
Azonnal, raktáron
Brand
Nailgel
Méret
15 ml
Fedés mértéke
90%
Szín
Piros
Vegán és állatkísérlet mentes
Vegán és állatkísérlet mentes
Cikkszám
SMB-Py
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek