Smart Base 04 - tégelyben- Compact base 50 ml
Smart Base 04 - tégelyben- Compact base 50 ml
8 239 Ft

Smart Base 04 - tégelyben- Compact base 50 ml

Smart Base 04 - tégelyben- Compact base 50 ml
Smart Base 04 - tégelyben- Compact base 50 ml
Smart Base 04 - tégelyben- Compact base 50 ml

Kedvenc színünkben ragyogó, egészséges, erős körmök megjelenésünk fontos része. A csillogó színek, a különböző formák és a modern technológiák manapság már lehetővé teszik a körmök változatos mintázatú és színű felépítését, díszítését.

Azonban egy tapasztalt körmös pontosan tudja, hogy a vendég problémás körmeit hogyan erősítse meg, állítsa helyre és hozza létre a kívánt eredményt.

        

A kollekció színei
8 239 Ft
Részletek

A Nailgel Smart Base gel egy közepesen pigmentált, és közepesen sűrű UV gél lakk alap, amely nagyfokú kopásállósággal rendelkezik. Használatával a tökéletes eredmény és a fantasztikus megjelenés kombinációja teljes mértékben garantált. Ne feledd használhatod körömerősítésre és körömhosszabbításhoz is. 

 

Nailgel Smart Base tulajdonságai:

Köttetés: UV lámpa alatt 2-3 perc, LED-lámpa alatt 45 másodperc

Leoldás: A Soak Off technikának köszönhetően könnyedén leoldható, maximum 10 perc

Tapadása: rendkívül jó

Ennek a compact base gélnek a fedőzseléje: A Nailgel Ultra Shine Top Coat fényzselé

 

Smart Baseről bővebben:

A Smart Base  compact base gél felvitelével javíthatod vendéged körmeinek egészségét és biztosíthatod műkörmeinek tartósságát. Ez a compact base erős, rugalmas végeredményt hoz létre, amely nem igényel sűrű felvitelt, így a köröm természetes és könnyű érzetét biztosítja. A Nailgel Smart Base gél hetekig tartós marad, és csak havonta egyszer igényel töltést. Ajánlatos minden alkalommal inkább tölteni, mint inkább eltávolítani, hogy az alatta lévő köröm szép és egészséges maradjon. A Smart Base gél Bond használatát nem igényli, és segítségével a mini C-ív is könnyen kialakítható. 

A Nailgel Smart Base használatát is a körmök bolyhosítása előzi meg. Ezután told fel a körömbőrt és ha szükséges zsírtalanítsd azt. Kezeld a vendéged körmét primerrel és alapozd Nailgel Smart base  compact base gélel. Mivel közepesen sűrű, ezért kifejezetten gyenge körmök erősítéséhez használható. A gél fixálást igényel, így használj egy réteg Nailgel Top Coat fényzselét, melyet szintén köttesd lámpa alatt.

Adatok
Szállítás
Azonnal, raktáron
Brand
Nailgel
Méret
50 ml
Fedés mértéke
90%
Szín
Nude
Cikkszám
SMT-04
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Nagyné Rivnyák Andrea
2023.11.11
Szuper anyag
Előnyök: Közepesen sűrű,szépen terül.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek