Nailgel tippek és tanácsok

A Nailgel Disco Flash compact base - a körömépítés innovatív módja 

2023.04.05 15:38
A Nailgel Disco Flash compact base - a körömépítés innovatív módja 

Kedvenc színünkben ragyogó, egészséges, erős körmök, megjelenésünk fontos részlete. A csillogó színek, a különböző formák és a modern technológiák manapság már lehetővé teszik a körmök változatos mintázatú és színű felépítését, díszítését. Azonban egy tapasztalt körmös pontosan tudja, hogy a vendég problémás körmeit hogyan erősítse meg, állítsa helyre és hozza létre a kívánt eredményt

Egyes körmösök az akrilra esküdnek. Mi azt javasoljuk, hogy compact base gél segítségével próbáld megoldani ezeket a problémákat, mert ha ezt a technikát alkalmazod, akkor ez lehetővé teszi, hogy természetes hatást elérve megbízhatóan erősítsd a körömlemezt. Az ezzel az anyaggal és technikával való munkavégzés speciális ismereteket és felszerelést nem igényel, így maga a körömépítése nem bonyolult és nem tart több ideig, mint más technika alkalmazása. 

 

A Nailgel Disco Flash base gél minden köröm típushoz tökéletes 

Önmagában a compact base hatékony védelmet nyújt vendégeid körmei számára, megóvja őket a környezeti ártalmaktól és a nedvességtől, amelyek hatására törékennyé válhatnának. A Disco Flash compact base gél  hidratálja, erősíti a körömlemezt, és tápláló hatást biztosít. A compact base alkalmazásakor a felvitt rétegek száma különösen fontos. Ne feledd a Disco Flash base gél esetén közepesen pigmentált színeket használsz, amely eltávolításakor nem hagy nyomokat a körmökön. Amikor kezedben tartod, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy reflektív csillámokkal dúsított  base-különlegességgel van dolgod, amely egy erősített UV gél lakk alap. Tulajdonsága, hogy sűrű, öntapadó, nagyon jól tapad és természetesen nem folyik a sáncokba. Kötési ideje LED-lámpa alatt 45 másodperc, UV-lámpa használatakor pedig 2-3 perc alatt tudod köttetni. A Disco Flash base gél, erősíti a körömlemezt, amely révén gyönyörű és erős köröm az eredmény. Ez a compact base gél Bond használatát nem igényli, mini C-ív könnyen kialakítható vele.

 

Miért válaszd a Nailgel Disco Flash compact base gélt?

A Disco Flash compact base gél nemcsak gyönyörű színt ad vendéged körmének, hanem a köröm hibákat is hatékonyan eltünteti. Például a sárgult, fehéres, elszíneződött vagy bordázott körmöket. Csakúgy, mint a sminkben használt alapozó vagy korrekciós krémek, a compact base is elrejti a körmökön lévő apró hibákat. De nem ez az egyetlen ilyen funkciója! A gyenge körmökhöz kifejezetten ajánlott, hiszen az ilyen típusú körmök erősítéséhez tökéletesen alkalmas.

 

Tökéletes szilárdság és megfelelő tartósság

A Disco Flash base gél felvitelével javíthatod vendéged körmeinek egészségét és biztosíthatod műkörmeinek tartósságát. Ez a compact base erős, rugalmas végeredményt hoz létre, amely nem igényel sűrű felvitelt, így a köröm természetes és könnyű érzetét biztosítja. A Nailgel Disco Flash gél hetekig tartós marad, és csak havonta egyszer igényel töltést. Ajánlatos minden alkalommal inkább feltölteni, mint inkább eltávolítani, hogy az alatta lévő körmök szépek és egészségesek maradjanak.
A Nailgel Disco Flash compact base gél összetétele eltér a hagyományos gél lakkoktól. Olyan alapanyagokat tartalmaz, amelyek tökéletesen megszilárdulnak UV és LED-lámpa alatt. Ne feledd, a különböző rétegek tapadásának elősegítése és a tartósság biztosítása érdekében elengedhetetlen a lámpa használata. Ami a Disco Flash compact base eltávolítását illeti, könnyen reszelhető, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy a vendég körmének szerkezete megsérül. 

A Nailgel Disco Flash compact base gélt sokan kipróbálták már, és nagyon pozitív visszajelzést kaptunk, használd Te is, hogy vendéged körmei hosszú távon tartósak és fényesek maradjanak. Velünk a siker biztosan nem marad el!