Mr Grey gél lakk

A szürke körmök titokzatos eleganciát sugároznak. Legyenek rövidek vagy hosszúak, a szürke mindig a divatban marad. Mr. Greyt szürke gél lakkjaink az abszolút csúcsot képviselik ebben a színterületen. Minden árnyalat egy kis műalkotás, ami nemcsak szemet gyönyörködtet, hanem hosszan tartó védelmet és erősséget is nyújt a körmödnek. Vendégeid vagy saját kezeidre használod, gél lakkjaink mindig egyedülálló megjelenést és minőséget garantálnak. Az új, egyedi  üvegben található ecset pedig könnyű és egyenletes felvitelt tesz lehetővé, így mindenki profi manikűr mesterré válhat.


6termék 16

A szürke mindig az egyszerű elegancia és a minimalizmus jelképe. Mr Grey szürke gél lakkjaink felöltöztetik a körmöket a tiszta és stílusos szürke árnyalatba. Amikor vendéged a színpadra lép, nem a dráma lesz a középpontban, hanem a letisztult szürke elegancia, amit a Nailgel gél lakkok biztosítanak. Az UV lámpa alatt villámgyorsan száradnak, így a vendéged gyorsan indulhat, és akár 5 héten át élvezheti a gyönyörű szürke körmöket.

Mr Grey szürke gél lakkjaink közepesen sűrűek, és minden szürke árnyalat egyedi műalkotás. Alkalmasak arra, hogy a minimalista stílus szerelmesei megtalálják bennük a szépséget. Használhatod őket önmagukban vagy díszítések alapjául. A szürke sosem megy ki a divatból, és mindig stílusos választás.

A Mr Grey gél lakkok használata egyszerű és gyors. Még kezdő műkörömépítők is bátran használhatják őket. Készítsd elő a körmöket, bolyhosítsd a felületet, majd kezeld a felületet Nailgel Primer segítségével. Használj alapozó lakkot, majd köttesd 30 másodpercig UV lámpa alatt. Ezután vidd fel a kívánt Mr Grey szürke színt 2 rétegben. Minden réteg után használj UV lámpát. A tökéletes fedés érdekében zárásképpen használj Nailgel Ultra Shine Top Coat fényzselét.