Nailgel "Tasting set" - 8 darabos mintacsomag a legnépszerűbb anyagokkal
Nailgel "Tasting set" - 8 darabos mintacsomag a legnépszerűbb anyagokkal
9 900 Ft

Nailgel "Tasting set" - 8 darabos mintacsomag a legnépszerűbb anyagokkal

A kompakt kis készlet a Nailgel legnépszerűbb termékeivel.

9 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A mintacsomagunk a következő termékeket tartalmazza: 

  •  2 db 5ml-es Nailgel CCO gél lakkot. A CCO gél lakkok a Nailgel márka saját fejlesztése, amelyek szezontól függetlenül, állandó jelleggel megtalálhatóak a kínálatunkban. Ez azt jelenti, hogy a kollekciók jellemzően egy-egy szezonra esetleg 1-2 évre jelennek meg választékunkban. Mit takar a CCO megnevezés? A CCO egyenlő a confort colors angol kifejezéssel, vagyis bámulatos színek jellemzik gél lakkjainkat. A CCO tényleg gyönyörű színeket takar, az összes CCO gél lakk kényelmes, könnyen kezelhető, pigmentált és krémes állagú, vendég és körmös kedvence egyszerre. Ezenkívül a termékcsalád része még az effekt lakk is. A Nailgel CCO effekt lakkok  jellemzői: üveghatásúak, mágnesesek, csillámosak, platinum és színjátszós kivitelben is kaphatók.A csomag a CCO 071-es piros színű valamint a CCO 011-es rózsaszínű gél lakkot tartalmazza. Ezek termékcsaládunk legnépszerűbb színei. 
  • 1 db 8 ml-es Ultra Shine fényzselét. Bátran ajánljuk a legújabb innovációnkat a Nailgel ultra fényes fényzselét, amely a különleges temperálási eljárásnak köszönhetően biztosítja, hogy a fényzselé még fényesebb tartósabb legyen. Jellemzői, hogy ultramagas fényű és fixálásmentes.
  • 1 db 5 ml-es Smart base gélt. Ez a legkedveltebb base gél családunk, 6 színnel, melyből 4 sima és 2 csillámos. Jól kezelhető, nagyon tartós rugalmas alapanyag, ideális fedéssel, azaz kb. 90%-os a fedés mértéke.
  • 1 db 5 ml-es 3in1 base gélt. Klasszikus építő alap, amely hosszabb körömépítésre és magasabb C-ív építésre is kiváló, sőt diszítő elemek ragasztásához is tökéletesen megfelel, amennyiben nem probléma, hogy fixálást igényel. Kifejezetten ajánljuk gyenge körmű vendégeknél, hogy megerősítsd körmüket.
  •  2 db 5 ml-es építőzselét. A Nailgel építőzselék könnyen használhatók és hosszantartó hatásuk pedig zseniális. Az építőzselék használata történhet sablon vagy tip technikával, illetve körömerősítés

    céljából. Ezek az alapanyagok a közepesnél egy picit sűrűbb állagúak, így nehezebben folynak be a sáncokba.

  •  

     1 db 100/180-as reszelőt. A Nailgel körömreszelők speciális kialakításuknak köszönhetően biztosítják, hogy segítségükkel a megépített körmöket a megfelelő formára tudd kialakítani.

Adatok
Szállítás
Azonnal, raktáron
Brand
Nailgel
Cikkszám
Nas01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek