Neonica gél lakk kollekció 13 darab gél lakkal,  margarétával díszdobbozban
Neonica gél lakk kollekció 13 darab gél lakkal, margarétával díszdobbozban
25 990 Ft

Neonica gél lakk kollekció 13 darab gél lakkal, margarétával díszdobbozban

A Neonica gél lakk kollekció a magas pigmentáltságának köszönhetően kelti életre a neon színek bámulatos árnyalatait. Ezek a friss neonos színek megragadják bárki tekintetét és felélesztik bennünk a lázadó énünk. A Neonica gél lakk kollekcióban a neon sárgától a neon zöldön át a neon pirosig szinte mindegyik figyelemfelkeltő árnyalat megtalálható.

Közepesen sűrű   Vegán   Színtartó   Tartós   Állatkísérlet mentes

 

Csomag tartalma
25 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Neonica gél lakk egy jól pigmentált, 3 lépéses és közepesen sűrű gél lakk, egy rétegben is fed, amely nagyfokú kopásállósággal rendelkezik. Használatával a tökéletes eredmény és a fantasztikus megjelenés kombinációja teljes mértékben garantált. Figyelem: A neon pigmentek, nem tökéletesen UV-állók, ezért bizonyos UV-sugárzás felett előfordulhat kisebb fokú fakulás!

Neonica gél lakk tulajdonságai:

Kötés:  UV lámpa alatt 2-3 perc, LED-lámpa alatt 30 másodperc

Leoldás: A Soak Off technikának köszönhetően könnyedén leoldható, maximum 10 perc

Fedés: 70-100%-os

Ennek a gél lakknak az alapozó zseléje: Nailgel Smart base 01  alapozó

Ennek a gél lakknak a fedőzseléje: A Nailgel Ultra Shine Top Coat fényzselé

Neonica gél lakkról bővebben:

A Neonica gél lakk elsősorban a köröm teljes felületének festésére alkalmas. Különösen az egyszerű és gyors felhordás teszi érdekessé és népszerűvé. Használata előtt alaposan rázd fel, hogy a pigmentek életre keljenek. A Neonica gél lakk használatát is a körmök bolyhosítása előzi meg. Ezután told fel a körömbőrt és ha szükséges zsírtalanítsd azt. Kezeld a vendéged körmét primerrel és alapozd Nailgel Smart base általános alapozóval. Ebben az esetben is használnod kell az UV lámpát, de most csak egy percig tartsd alatta vendéged körmét. Nincs más hátra, mint a Neonica felvitele. Amennyiben 2 rétegben alkalmazod ezt a gél lakkot, akkor minden réteg után használj UV lámpát. Ezután nincs más hátra, mint az Ultra Shine Top Coat fényzselé és kettő percig az UV lámpa alkalmazása.

Adatok
Brand
Nailgel
Cikkszám
NCall
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!