Nailgel tippek és tanácsok

Eldobod az agyadat, olyan vagány színeink vannak! 

2023.06.26 13:27
Eldobod az agyadat, olyan vagány színeink vannak! 

Idén nyáron olyan színeket válassz, amelyek a természetet idézik, de úgy igazán. Mintha ott állnál a napraforgók között, vagy éppen a kertedben a fáról afrissitő meggyet szeded. Érdemes idén olyan színekben gondolkodnod amelyek minden érzékszervedet stimulálják. Ráadásul a könnyedség és a harmónia egyvelegét biztosítják számodra.

A Nailgel Smart Base termékcsalád legtrendibb színei megérkeztek!

Ezek a színek viszont csak akkor kelnek életre, ha viseled is őket. Van már kedvenc színed, amit szeretnél kipróbálni? Mutatjuk a 2023-as nyári trendszínek kötelező darabjait. A Nailgel piacra dobta a Smart base termékcsalád legfrissebb darabjait. Eldobod az agyadat, olyan színük van. Nekem annyira tetszenek, hogy rögtön kértem is belőlük. Egyszerűen fantasztikusak ezek a színek, abszolút visszaadják azt az érzést amit közvetítenek. A mohazöld nekünk az olasz Riviérát jutattja eszünkbe. A meggy pedig a nyár egyik leghűsítőbb gyümölcse, érdemes magadon is viselni! Mivel hord ezt az abszolút trendi a piros színt? A meggypiros tökéletesen passzol a feketéhez, fehérhez, szürkéhez vagy a kékhez, de olyan élénk színekhez is, mint a narancs vagy a sárga. De ha már sárga, akkor jöjjön a napraforgósárga, amely a Nailgel kínálatában talán az egyik legszebb szín. Olyan üde és nyárias színe van, mintha a Van Gogh Napraforgók című festménye előtt állnál. Idén nyáron ezt a ragyogó sárga színt kombinálhatjuk fekete, szürke, barna vagy bézs színekkel. De nézzük is a részleteket: a Poppy - meggypiros, a Daisy - napraforgósárga, a Mossy - pedig mohazöld. Már a nevük is olyan vidám. 

                                                                

Poppy, Daisy és Mossy

Nem, ezek nem a legújabb lánybanda tagjainak a művésznevei, hanem a Nailgel leginspirálóbb színeinek a fantázianevei. Mitől olyan különleges ez a három szín? Szabad kezet adnak, hogy nyáron szárnyaljon a fantáziánk, hogy olyan megjelenést állítsunk össze aminek köszönhetően aki ránk néz, eláll a lélegzete. Hiszen ezek a trendszínek megtestesítik azt a vágyunkat, hogy több kreativitást és dizájnt vigyünk életünkbe, és arra is ösztönöznek, hogy várakozással, pozitívan tekintsünk a jövőbe. Kísérletezésre ösztönöznek, és teret kínálnak a szabad, vidám és átfogó színkombinációknak. 

 

Hidd el ez a három trendi szín, nem csak idén lesz divatos, mivel a művészien karakteres árnyalatok az elkövetkezendő szezonok sztárjai lesznek. A Nailgel márka fejlesztőinek a célja az volt, hogy olyan színeket alkossanak, amelyek egyesítik az eleganciát az izgalmas megjelenéssel. A márka szakértői szerint ezek a színek összekötik a hagyományt és az innovációt, ötvözik a ragyogást és a visszafogott nőiességet, amely mindenkit aki ezeket a színeket a körmükön viseli pozitív életérzéssel tölti fel. 


 
A Nailgel Smart Base-ek a minőség terén is a maximumot nyújtják

A Nailgel Smart base gél termékcsalád kiváló minőségű műköröm építő alapanyagok széles választékát kínálja számodra. Nemcsak ebben a három brutálisan szép színben kapható, hanem számtalan színárnyalatban elérhető, amelyek szintén gyönyörűek. Használatukkal szintén bámulatos hatást fogsz elérni! Így nem kell attól tartanod, hogy szép, de nem tartós műköröm alapanyaggal van dolgod. Hiszen a Nailgel márka mindig is a minőségéről volt híres. Természetesen a legújabb színek ugyanazon tulajdonsággal rendelkeznek, mint a már a választékban megtalálható többi Smart Base-ek. Mind a három új Smart Base közepesen sűrű, rugalmasak, közepesen pigmentáltak, nem folynak a sáncokba és követik a köröm formáját. Nagyon jól tapadnak, és használhatod őket is körömerősítésre, minimálisan köröm hosszabbításra is. .