Ecsetek

Te is szeretnél vendégeidnek ápolt, tartós körmöket varázsolni? Akkor a körömépítés elengedhetetlen kelléke a professzionális műköröm ecset. A Nailgel webáruházban kiváló minőségben számtalan építésre, díszítésre alkalmas ecsetet találsz. A műköröm építéshez felhasznált profi eszközök különösen precíz tervezést és egyszerű munkavégzést tesznek lehetővé. A Nailgel webáruházban számtalan prémium minőségű természetes szőrű porcelán ecsetet, gél ecsetet és különböző méretű díszítő ecseteket találsz. Ecseteink finom kidolgozása már önmagában is figyelemre méltó.


39termék 139

A Nailgel zselés ecsetei lehetővé teszik a színes és UV-zselék professzionális felvitelét. Ne feledd, a magas minőségű zseléecsetek segítségével a sűrűbb gélek is könnyen formázhatók. A Nailgel macskanyelv alakú ecset lapos, kerek formája lehetővé teszi, a speciális sűrűségű körömépítő alapanyag egyenletesebb elterítését, és ez az ecset a mosolyvonal kialakításában is segítségedre lesz. Ecseteink nyelei extravagáns dizájnnal készülnek, amelynek köszönhetően a mindennapi munkád során kedvenc eszközeiddé válnak. 

Ezen kívül porcelán (akril) ecseteket is beszerezhetsz nálunk, melyek egyedi kialakításuknak köszönhetően pontos és precíz munkát tesznek lehetővé. A Nailgel természetes szőrű 6-os vastagságú porcelán ecsetét kezdő műkörmösöknek, míg a Nailgel természetes szőrű 8-as ecsetet gyakorlott körmösöknek ajánljuk. Viszont a természetes szőr gondos ápolást igényel, cserébe évekig megőrzi páratlan tulajdonságait. Ezért kizárólag természetes szőrecsethez való tisztító folyadékot használj. Körömdíszítő ecseteink egyenként vagy szettben is megvásárolhatók. Velük a legapróbb körömmunkákat is könnyedén elvégezheted. 

Napjainkban rendkívül népszerű a különböző vastagságú díszítő ecsetek használata. Kombinálhatod őket a vékony és vastag vonalak kialakításánál. Az ecsetek segítségével olyan effekteket, mintákat is létrehozhatsz, amelyekkel lenyűgöző díszítéseket alkothatsz vendégeid egy-egy körmére. Nálunk semmi sem szab határt fantáziádnak, hiszen eszközeink minősége rengeteg díszítési lehetőséget tesz lehetővé.

 

A webáruházunkba megtalálható ecsetekkel olyan mintákat festhetsz, amilyeneket csak szeretnél.

Különböző nagyságú és vastagságú ecseteinkkel más-más alakzatot tudsz megfesteni. A műkörmösök fontos és elmaradhatatlan eszköze az ecset, ezért biztosítottuk a kellemes fogást. Ez egy igazán igényes, minőségi műkörmös eszköz.