Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 17 490 Ft
Szín
Termék státusza

Citylights gél lakk

Stílusos, csillogó körmöket szeretne vendéged? Válaszd a Nailgel Citylights gél lakk kollekciót. Ezzel a termékcsaláddal egyedivé teszed vendégeid körmeit. Mitől olyan különlegesek ezek a gél lakkok? A kínálatunkban található Citylights gél lakkok egy rétegben fednek, sűrű, reflektív és hologramos csillámokkal rendelkeznek. Az egyhangú körmök már a múlté, megérkezett a tökéletes csillogásban tündöklő Citiylights gél lakk termékcsalád, mellyel hangulatba hozol bárkit.


9termék 19

Bátran használhatod őket a köröm teljes felületén, de körömdíszítésként is megállja a helyét. Ezek a ragyogó gél lakkok szinte végtelen számú színben kaphatók a Nailgel webáruházban. A Nailgel gél lakkok új generációja még egyedivé, különlegessé teszi a körömépítés és a díszítés folyamatát. 

A Nailgel Citylights gél lakk termékcsalád az apró kis hologramos csillámoknak köszönhetően a körömépítő alapanyagok világának új generációját képviseli, továbbá a pigmenteknek köszönhetően egy igazán izgalmas effektlakk. Ezt a modern és innovatív gél lakkot használva rövid időn belül el tudod készíteni vendéged elképzelését, és hidd el, gyönyörködtető pillantásokat fog vonzani. Már egyetlen felhordás alkalmával a pigmentek teljes pompájukat mutatják. Ha meglátod, valóban megdobbantja szívedet.

Akár a hétköznapokon, akár egy különleges alkalomra szeretne vendéged vakítóan szép körmöket? Akkor bátran ajánld az elbűvölő megjelenést kölcsönző gél lakkunkat, mert a nailgel.hu webáruházban megvásárolható Citylights gél lakk használatával igazán csodálatos és tartós körmöket varázsolhatsz vendéged számára.

A Citylights gél lakk különlegessége a többféle glitter, melyben a hologramos csillámok intenzív tulajdonságokkal rendelkeznek, és a fény hatására szinte felragyognak. A hatás pedig egyszerűen káprázatos. A Nailgel Citylights gél lakk egy sűrű, reflektív, közepesen pigmentált alapanyag, amely rendkívül jó kopásállósággal bír. A tökéletes fény elérése érdekében érdemes használnod a Nailgel CCO Top Coat fényzselét, mellyel valóban előcsalogatod a gél tökéletes fényét és színét. 

Válaszd Te is a Nailgel Citylights gél lakkot, és kiélheted a benned rejlő kreavitást. Játhatsz a színekkel, fénnyekkel. Igazán tündöklő hatást érsz el vele!