Nailgel tippek és tanácsok

Miért olyan közkedvelt a Nailgel base gél? 

2023.02.14 13:03
Miért olyan közkedvelt a Nailgel base gél? 

Szinte mindenki egyetért velünk abban, hogy a kedvenc színünkre festett körmünk megjelenésünk fontos része. Napjainkban a különféle minták és a technológia széles választéka teszi lehetővé a körmök változatos díszítését, formázását. De gyakran elgondolkodunk azon, hogy vendégeink problémás körmeit hogyan tudjuk megerősíteni, helyreállítani vagy a kívánt eredményt megalkotni.

Sokunk köröm zselé segítségével próbálja megoldani ezeket a problémákat, de ezt nem mindenki szereti. Felmerül tehát a kérdés, van-e más módszer a körmök megerősítésére és megépítésére? 

A hatékony körömépítés innovatív Nailgel base gélt kíván

Sokan a base gélre esküdnek, mert vele könnyen elérhető a természetes hatású köröm, miközben megbízhatóan erősíti a körömlemezt. De mire tudod még használni ezt az alapanyagot? 

A Nailgel base gél előnyei

Webáruházunkban olyan egyedi technológiájú és összetételű base géleket találsz, amelyek sablon használata segítségével tökéletesen alkalmasak minimális köröm hosszabbításhoz, alapozáshoz, körömerősítéshez, C-ív kialakításához, és rendkívül egyszerűvé teszik a legproblémásabb körömlemezek megerősítését, helyreállítását. A Nailgel base gélek legfontosabb tulajdonsága a kivételes szilárdság, amelyet összetevői garantálnak. Ennek köszönhetően a vékony, sérülékeny köröm is hosszú ideig megtartja formáját. Az innovatív technológiának köszönhetően a base gélek egyenletesen oszlanak el a körmökön. Ezekkel az építő gélekkel nem csak erősíteni, hanem reszelés nélkül formázni is lehet, és ha gyors korrekcióra, hosszabbításra van szükséged, erre is tökéletesen alkalmasak. Biztosan kíváncsivá tettünk, hogy nálunk milyen base géleket találsz. 

 

Széles base gél termékcsaládunk tagjai és azok előnyei

Smart base: Ez a legkedveltebb base gél termékcsaládunk. Jelenleg 6 színben vásárolhatod meg, melyből 4 alapszín és 2 csillámos. Előnyük, hogy jól kezelhetők, rendkívül tartósak, ideális fedéssel rendelkeznek, vagyis körülbelül 90 százalékos fedést érhetsz el velük.

Flexy base: Ezek is igen kedveltek, és sok színváltozatban elérhetők. Ezen base géleknek a fedésük szintén nagyon magas, majdnem 100 százalékos. Ha nem próbálod ki, nem tudod mit hagysz ki!

3in1 base gélek: A Nailgel base gélek között ezek a klasszikus építő alapok, amelyek hosszabb körömépítésre és magasabb C-ív kialakításhoz is kiválóak, valamint kövek, strasszok ragasztásához is tökéletesen megfelelnek. Akkor javasoljuk, ha számodra nem okoz gondot, hogy fixálást igényelnek. Ne feledd, ezt az építő alap gélt kifejezetten gyenge körömmel rendelkező vendégek körmeinek megerősítéséhez ajánljuk.

Effekt basek: Ez egy különleges base gél termékcsalád, amely a körömerősítés mellett egyéb dekorációs hatással is rendelkezik. Ezek a base gélek a gél lakknál vastagabb felhordással rendelkeznek, és emiatt az anyagnak „mélysége” van. Ezért az ilyen base géllel megépített műkörmön jobban érvényesülnek a flake-ek, glitterek, és a különböző díszítő effektporok. A Nailgel webáruházban jelenleg a következő effekt base gélekből tudsz választani:  

Marble flake base gél: Tulajdonsága, hogy tejes fehér és pink alapban fehér darabkák találhatók, valamint nagyon könnyen kezelhető, gyönyörű alap base gél.

Rose flake base gél: Több színből tudsz választani, látványos rosegold fólia darabkákkal rendelkezik. Csodálatos körmöket alkodhatsz vele!

Opal flake base gél: Ez a base gél opálosan csillogó flake-ekkel kiegészített milky és nude pink alappal rendelkezik, amellyel bárkit elvarázsolsz!

                                                          

Miért válaszd Te is a Nailgel base gélt? 

A Nailgel base gél egy erősített UV gél lakk alap, amely közepesen sűrű, rugalmas és precízen követi a köröm formáját. Nagyon jól tapad, használhatod körömerősítésre, minimálisan köröm hosszabbításra, de francia manikűr alapnak is tökéletes. Szóval egy nagyon sokrétű műköröm építő alapanyagról van szó, amely megkönnyíti munkádat!