Nailgel magazin

Melyik körömszín illik tavaszi ruhámhoz?

2023.03.21 10:35
Melyik körömszín illik tavaszi ruhámhoz?

Vettél egy tavaszi új ruhát, és most nem tudod, melyik színű körömlakk illik hozzá? Semmi gond, a legmenőbb színkombinációkat mutatjuk meg Neked! Annyit már most is elárulhatunk, hogy a tavaszi ruhát könnyedén kombinálhatod színes körmökkel! De hol tudod kiválasztani a számodra megfelelő tavaszi körömszínt? A Nailgel tavaszi gél lakk kollekciója tartalmazza az összes trendi friss divatszíneket. Neked csak választanod kell!

Az elegáns, visszafogott nude színű körmök

Ha a tavaszi ruhád sok szép mintával rendelkezik, a nude színű körmök mindig jó ötletnek bizonyulnak. Hiszen a mintás tavaszi ruhád tökéletesen fog harmonizálni műkörmeiddel. A finoman elegáns nude tónusok például rendkívül jól mutatnak zöld színnel kombinálva. De hol találsz körmödre igazán megnyerő nude színeket? Természetesen a Nailgel gél lakk kollekciói között. A márka most jelentkezett a Pure Love gél lakk családdal, amely jelenleg 6 gyönyörű nude színt tartalmaz, Bármelyiket választod, tökéletes lesz megjelenésed! Ne feledd, idén tavasszal nem tévedhetsz a nude színekkel. Minden ruhához illenek! Gondolj csak Katalin hercegnőre, ő élete végéig csak nude színű körmöket viselhet, ezt követeli meg tőle az udvari etikett!

 

De térjünk vissza a Pure Love gél lakk kollekcióhoz, hiszen ez lesz a tavasz egyik slágere, de véleményünk szerint nem csak tavasszal, hanem egész évben népszerű lesz. Miért? Mert olyan bámulatos nude színeket tartalmaz ez a gél lakk család. Önmagukban vagy kiegészítő színként is gyönyörűek. De milyen tulajdonsággal rendelkeznek ezek a gél lakkok? A Pure Love gél lakkok önterülő, közepesen sűrű, 3 lépéses gél lakkok, amelyek nem folynak a sáncokba. Kötési idejük LED lámpa alatt 30 másodperc, ha UV lámpa alá helyezed akkor pedig 2-3 perc. 


 
Rózsaszínes nude körmök az irodai megjelenéshez 

Amennyiben munkahelyeden dress code van érvényben, akkor sem kell lemondanod a gyönyörűen ápolt körmökről, műkörmökről. Viseld szürke vagy sötét színű irodai női zakódhoz és ceruzaszoknyádhoz a Pure Love 005-ös nagyon visszafogott színét. Ehhez a nude színhez párosítva egy púderkék ruha ugyanolyan menőnek tűnik, mint egy szürke kiskosztüm. A teljes megjelenés érdekében egy elegáns, ámde visszafogott rózsaszín rúzst ajánlanánk még!


 
Melyik nude árnyalatot válaszd sárga ruhádhoz?

A piros minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb köröm szín. De idén próbáld ki a Nailgel Pure Love gél lakk kollekcióból a 006-os árnyalatot, Már-már magenta színű, de annál egy kicsit visszafogottabb. A Nailgel márkától ez a nude árnyalat könnyen kombinálható olyan színekkel, mint a sárga, a fekete vagy a fehér. Amennyiben egy tavaszi kellemes esti partira készülsz, és ezt az összeállítást választod, biztosan nagy sikered lesz. Miért? Mert erről a kombóról mindenkinek azonnal a napsütötte kirándulások fantasztikus élménye jut eszébe. A Nailgel Pure Love nude színű gél lakkjai nemcsak tavasszal, hanem lebarnult bőrrel is jól mutatnak, különösen nyáron! Minél barnultabb a bőröd, annál élénkebb árnyalatot érdemes választanod. De, ha igazán élénk árnyalatú körmöt szeretnél, akkor válaszd inkább például a Neonica vagy a Liberty gél lakk családot. A kezeidet érintő bummhatás biztosan nem marad el, főleg, ha mindezt egy visszafogott sminkkel is alátámasztod.
 
Tipp: Viselj könnyed, hosszú ruhát nagy virágmintákkal, egy szalmakalappal, lapos talpú szandállal, nude színű műkörmökkel és máris kész a balatonparti csábító és divatos megjelenésed!

 

A Nailgel Pure Love tavaszi gél lakk kollekció minden olyan színt tartalmaz, amire idén tavasszal Neked és körmösödnek szüksége lesz. Ezért nem kell mást tenned, mint hangulatodnak és az alkalomnak megfelelő árnyalatot kiválasztanod. A többit rábízhatod a körmösödre és a Nailgel márkára. Hidd el, ez a kombináció verhetetlen!