Polygél / acrylgel

A Nailgel Polygel/Acrylgel egy olyan új innovatív körömépítő alapanyag, amely egyetlen körömszalonból sem hiányozhat. Kezdő műkörmösöknek is bátran ajánljuk, mert ez az anyag nem terül, ezért használatával vendégeidnek gyönyörű körmöket tudsz varázsolni. A Nailgel Polygel használata a kezdetektől fogva egyszerű. 


17termék 117

Mivel a Polygel egy közepesen sűrű műköröm alapanyag, rendkívül könnyű vele dolgozni, ezáltal a végtelenségig formázható. A Polygel tapadása hasonló az akrilhoz, de rugalmassága inkább egy köröm zseléhez hasonlít. Ezek a fontos részletek biztosítják, hogy vékony és formás körmöket varázsolj vendégednek, amelyek igazán rugalmasak és egyben tartósak is lesznek. Mivel éri el mindezt ez az innovatív műköröm alapanyag? Tökéletesen tapadnak a természetes körömhöz.

 

Legyen szó körömerősítésről, körömépítésről, sablon- vagy tip technikáról, francia vagy csillogó körömdizájnról a Polygel/Acrylgel használatával minden vendéged kérését tökéletesen meg tudod valósítani. Ebben szinten segítséget nyújt számodra a Nailgel márka széles színválasztéka is.

Ne feledd, a Nailgel Polygelekkel rengeteg időt takaríthatsz meg. Ahogy már előbb említettük, a színek terén sem kell kompromisszumot kötnöd. A díszítés során is, ha strasszokkal, gyöngyökkel, füstfóliával szeretnéd dekorálni a körmöt, ez az innovatív műköröm alapanyag tökéletesen alkalmas arra, hogy az általad elképzelt köröm megvalósuljon. Természetesen a francia köröm is gyönyörűen megvalósítható vele. A Nailgel Polygel egy olyan műkörömépítő alapanyag, amely semmilyen formában nem károsítja a természetes körmök felületét. Alkalmazásuk előtt sok esetben elegendő a savmentes primer zsírtalanító használata. 

Hogy is néz ki ez a gyakorlatban? Készítsd elő a körmöket, bolyhosítás után kezeld a felületet primer-rel. A megfelelő tapadás érdekében használj Nailgel Base Coat alapozó lakkot. Válaszd ki a szükséges méretű anyag sablont, majd a spatula segítségével pici Polygel/Acrylgel-t oszlass el a sablon belsejében, ezután óvatosan helyezd rá a lealapozott körömre, és lámpa alatt egy percig köttesd. A folyamat végén távolítsd el a sablont, és ezután a köröm formáját már könnyen kialakíthathatod.