Építő zselé / builder gel perfect latte  5 ml
Építő zselé / builder gel perfect latte 5 ml
1 497 Ft

Építő zselé / builder gel perfect latte 5 ml

Építő zselé / builder gel perfect latte  5 ml
Építő zselé / builder gel perfect latte  5 ml
Építő zselé / builder gel perfect latte  5 ml
Építő zselé / builder gel perfect latte  5 ml
Építő zselé / builder gel perfect latte  5 ml

Szeretsz profi műköröm alapanyagokkal dolgozni? A Nailgelnél pontosan tudjuk, hogy mire van szükséged. Ezért megalkottuk a Nailgel Perfect Latte builder gélt. Ez az építő zselé kitűnően megállja a helyét, ha vendéged klasszikus francia körmöket szeretne, mert segítségével tökéletesen ki tudod alakítani a francia véget, de a teljes köröm megépítésére is ideális. Kifejezetten szalon munkához fejlesztettük ki. Fedezd fel Te is ezt az innovatív műköröm alapanyagot, mely egyszerűen nem hiányozhat a Te körömstúdiódból sem, hiszen nélküle minden sokkal nehezebb. 

        

1 497 Ft
Részletek

A Nailgel Perfect Latte builder gel építő zselének kiváló a tapadása. Ez a műköröm alapanyag reszelésmentességet biztosít. Önterülő, ezért formázás közben tökéletesen a helyén marad. Kellemes állagú, a rendkívül jól formázható zselék egyike. A Nailgel Perfect Latte egy közepesen pigmentált, közepesnél picit sűrűbb építő zselé.

 

A Nailgel Perfect Latte építő zselé tulajdonságai:

Kötés: LED lámpában 1,5 perc, UV lámpában 2-3 perc

Fixálást igényel

Leoldás: nem oldható

Tapadása: rendkívül jó, a problémás körmökön is bátran alkalmazható

A Nailgel Perfect Latte builder zselével könyedén kialakítható a C-ív

Ennek az építő zselének a fedőlakkja: A Nailgel Ultra Shine Top Coat fényzselé

 

A Nailgel Perfect Latte builder építő zseléről bővebben:

Ez az építő zselé tökéletesen megalapozza a csodálatos végeredményt. A zselé szinte tökéletes felületet képez akár önmagában is. Ezt alapanyagot bátran használhatod akár vendéged saját körmének megerősítéséhez, épített műkörmökhöz vagy tipes műköröm technikához is

 

Nailgel tipp: félkötött állapotban kiválóan hajlíthatod, ezzel a köröm formáját gyorsan és hatékonyan tudod kialakítani.

De hogyan is tudod alkalmazni a Nailgel Perfect Latte építő zselét? Készítsd elő a körmöket, majd bolyhosítsd a felületet. Kezeld a felületet CCO Primer-rel, valamint Nail Preppel. Alapozd le CCO Base Coat alapozó lakkal, majd UV lámpa alatt hagyd kötni egy percig. Válaszd ki a szükséges méretű papír sablont, majd ecset segítségével pici anyagot finoman terelgess a szükséges felületen. Majd lámpa alatt köttesd 1 percig. Ezután a sablon eltávolítható, és a körömforma kialakítása előtt mindenképpen alaposan fixálni kell. Ezután következhet a munka kreatív része: a díszítés, de ha a vendéged nem szeretne díszítést, akkor önmagában is szép a végeredmény. Utolsó lépésként használj egy réteg CCO Top Coat fényzselét, ezután szintén tedd kettő percre UV lámpa alá.

 

Adatok
Szállítás
Azonnal, raktáron
Brand
Nailgel
Méret
5 ml
Vegán és állatkísérlet mentes
Vegán és állatkísérlet mentes
Cikkszám
NGbg20-05
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek