Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 1 990 Ft
Fedés mértéke
Szín
Termék státusza

Summer Disco

Válaszd a varázslatos nyári színekben kapható Nailgel Summer Disco gél lakk termékcsaládot. A Nailgel csillámos gél lakk világának legújabb őrülete a Summer Disco gél lakk kollekció. Ezeknek a remek gél lakkoknak egészen különleges ragyogása van. A speciális pigmenteknek köszönhetően fény hatására tökéletesen ragyognak, ezáltal sokkal többet nyújtanak, mint az egyszínű gél lakkok.


6termék 16

A népszerű Summer Disco gél lakk kollekció, amely extra csillogó hatást biztosít a körmökön, a legforróbb napokon is elvarázsolja majd vendégeidet. A Nailgel Summer Disco az első olyan gél lakk termékcsalád, amelynek tagjai természetesen fényben is vibrálóan intenzív fényűek. A Nailgel Summer Disco gél lakk termékcsaláddal készített körmök már önmagukban is gyönyörűek, de kövekkel, strasszokkal díszítve még szebbek. A hihetetlenül csillogó hatásnak köszönhetően igazán elbűvölő lesz a végeredmény. Ennek érdekében a körömdíszítés után érdemes Nailgel Top Coat fényzselével zárni a folyamatot, hogy sokáig fényes hatása legyen vendégeid körmeinek.

A Nailgel Summer Disco gél lakkok nem csak önmagukban mutatnak jól, hanem tökéletesen alkalmazhatók különféle körömdíszítési és körömépítési technikákhoz. Használhatod zselés és akril körmök építésénél, valamint bátran dolgozhatsz vele otthoni vagy szalon munkáid során is. Extra erős fedésük miatt különösen alkalmasak például teljes köröm felület festésére. De nem szabad megfeledkezned a különféle divatos körömdíszítési technikákról sem, mint például a virágfestésről, amelyek tökéletesen megvalósíthatók ezekkel a gél lakkokkal.

A Summer Disco gél lakk extra krémes állagának köszönhetően két-három rétegben fed, így hatékonyan tudod kialakítani a tökéletes fedést. A Summer Disco gél lakk közepesen pigmentált. Erre a termékcsaládra is érvényes, hogy magas kopásállósággal rendelkezik. LED és UV lámpa alatt egyaránt remekül köttethető. Zárásként pedig kérlek fogadj el egy hasznos tippet tőlünk. A Nailgel Summer Disco hatása a Milky alappal a leglátványosabb. Bátran használd még a szín felvitele előtt, hidd el a hatás garantáltan bámulatos lesz.