Mojito base kollekció 6 db 15 ml base géllel  és ajándék margarétával
Mojito base kollekció 6 db 15 ml base géllel és ajándék margarétával
20 900 Ft

Mojito base kollekció 6 db 15 ml base géllel és ajándék margarétával

Biztosan hallottál már róla, hogy a Nailgel körömépítő webáruházban rengeteg effekt base-el várunk. Természetesen innovatív effekt base-ekről beszélünk, amelyek rendkívül egyszerűvé teszik a természetes körmök megerősítését! Ha mindig is kiszeretted volna próbálni, akkor ne habozz, válaszd a Nailgel újdonságát: a Nailgel Mojito compast base-t.

       Színtartó

Csomag tartalma
20 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Nailgel Mojito Base gel egy közepesen pigmentált, és közepesen sűrű UV gél lakk alap, amely nagyfokú kopásállósággal rendelkezik. Használatával a tökéletes eredmény és a fantasztikus megjelenés kombinációja teljes mértékben garantált lesz. Használd bátran körömerősítésre és körömhosszabbításhoz is. 

Nailgel Mojito Base tulajdonságai:

Kötés: UV lámpa alatt 2-3 perc, LED-lámpa alatt 45 másodperc

Leoldás: A Soak Off technikának köszönhetően könnyedén leoldható, maximum 10 perc

Tapadása: rendkívül jó

Mojito Base géllel a mini C-ív is kialakítható

Ennek a compact base gélnek a fedőzseléje: Ha nem szeretnél a díszítéssel bajlódni, akkor ajánljuk a Rhombus Top Coat fényzselét. Az alapszínen tökéletesen jól mutatnak majd a rombusz formájú darabok.

Mojito Baseről bővebben:

A Mojito Basecompact base fantasztikus színének köszönhetően alapként és színkét is egyaránt használhatod. Ez a compact base erős, rugalmas végeredményt hoz létre, amely nem igényel sűrű felvitelt, így a köröm természetes és könnyű érzetét biztosítja. Ne feledd, a Smart Base gél Bond használatát nem igényli. A Nailgel Mojito 01 gél hetekig tartós marad, és csak havonta egyszer igényel töltést. A Nailgel Mojito Base  használatát is a körmök bolyhosításával kell kezdened. A jó tapadás érdekében ez elengedhetetlen. Ezután told fel a körömbőrt és ha szükséges zsírtalanítsd azt. Kezeld a vendéged körmét primerrel és alapozd Nailgel Mojito Base 01 compact base géllel. Mivel közepesen sűrű, ezért kifejezetten gyenge körmök erősítéséhez használható. A gél fixálást igényel, így használj egy réteg Nailgel Top Coat fényzselét,vagy a fent ajánlott Nailgel Rhombus Top Coat fényzselét,  melyet szintén köttesd lámpa alatt.

Adatok
Szállítás
Azonnal, raktáron
Brand
Nailgel
Cikkszám
MJALL
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek