Paradise glitter gél

Készíts Te is csillogó körmöket vendégeidnek a Nailgel Paradise Glitter innovatív gél lakk kollekció használatával. A Paradise Glitter gél lakk egy effektlakk. Ez a színes gél lakk a csillámrészecskék kombinációjának köszönhetően varázslatos megjelenést kölcsönöz vendégednek. Ezért bámulatosan kihangsúlyozza ezeknek a gél lakkoknak a gyönyörű színeit. A Paradise Glitter gél lakk tökéletes különleges alkalmakra, de akár a hétköznapokra is bátran ajánlhatod vendégeidnek. Ezen gél lakk használata számos kreatív lehetőséget kínál a munkád során.


6termék 16

A csillogó glitteres gél lakkok sokféle színben kaphatók a nailgel.hu webáruházban, mely használatakor tökéletesen megélheted alkotói szabadságod. A kiváló minőségű Nailgel Paradise Glitter gél lakk ideális kezdő körmösöknek is. De, ha otthon szeretnél saját műkörmöket készíteni, ezzel a gél lakk családdal ezt is könnyen megteheted. 

Közepes pigmentáltságának köszönhetően a körömre könnyen felvihető és nem folyik bele a köröm széleibe. A Paradise Glitter gél lakkok pazar pigmentjei lenyűgöző ragyogást biztosítanak. Ez a gél lakk kollekció az ombre technikákhoz kifejlesztett közepesen sűrű díszítőzselé, valamint egy három lépéses gél lakk, melynek kötési ideje LED lámpa alatt 30 másodperc. 

A Nailgel Paradise Glitter gél lakk használata előtt válaszd ki a vendéged számára megfelelő színt. A ragyogó megjelenés érdekében a szokásos módon készítsd elő körmeit, reszeld a kívánt formára, és zsírtalanítsd. Ezután a tartósság érdekében használj alapozó lakkot, melyet köttesd UV lámpa alatt 30 másodpercig. Ha ez kész, akkor vidd fel a Nailgel Paradise Glitter gél lakkot maximum két vékony rétegben. Minden réteg után használj UV lámpát. Végezetül a körömdíszítést vékony fényzselével zárd le. Így éred el a tökéletesen ragyogó hatást. Ugye milyen egyszerű, és a siker biztosan nem marad el. Használd bátran körömszalonodban a Nailgel Paradise Glitter kollekció gél lakkjait, mellyel mindig pompás, varázslatos körmöket alkothatsz bármilyen alkalomról is legyen szó.