Jelentkezz március 3.-i, budapesti tavaszi nyílt napunkra ezen a Facebook eseményen!

 

Rose Flake Base 41- Compact base 15 ml

Rose Flake Base 41- Compact base 15 ml
Rose Flake Base 41- Compact base 15 ml

Teremts ápolt és tartós körmöket a Nailgel Rose Flake Compact base gél használatával. Ezzel a Nailgel műköröm alapanyaggal is igazán varázslatos körmöket készíthetsz vendégeid számára. Ezt az alapozó gélt rosegold pelyhekkel dúsítottuk, így nem csak látványos, de jóval tartósabb is az alapozás. 

       Színtartó

A kollekció színei
2 959 Ft
Részletek

Nézzük miért is válaszd ezt a nagyon bájos színhatású base gélt? A bámulatos hatása mellett a legfontosabb tulajdonsága, mint a többi Nailgel base gélnek, hogy segítségedre lesz körömépítésnél, megerősítésnél is. A Nailgel Rose Flake base gel egy közepesen pigmentált, és közepesen sűrű UV gél lakk alap, amely könnyen teríthető és erős tapadás jellemzi. Az üvegcse kibontása után gyönyörűen megcsillannak a különlegesen látványos rose-gold pelyhek. 

 

Nailgel Rose Flake compact base gel tulajdonságai:

Kötés: UV lámpa alatt 2-3 perc, LED-lámpa alatt 45 másodperc

A Rose Flake base gel Bond használatát nem igényli

Leoldás: A Soak Off technikának köszönhetően villámgyorsan leoldható, maximum 10 perc

Tapadása: rendkívül jó, a problémás körmökön is sikeresen alkalmazható

Rose Flake base géllel a mini C-ív is kialakítható

Ennek a Compact base gélnek a fedőzseléje: A Nailgel Ultra Shine Top Coat fényzselé

 

A Nailgel Rose Flake compact base gélről bővebben:

A Rose Flake base gel Compact base gél megalapozza a bámulatos végeredményt. Ezt a színezett alapozó zselét bátran használhatod akár olyan jeles alkalmakra, mint egy esküvő, de a hétköznapokon is feldobhatod vele vendégeid körmeit. A Rose Flake Compact base felülete már egy kis segítséggel is könnyen kisimul, és tökéletesen kiegyenlíti a köröm felületén található egyenletlenségeket. Ezt a base gélt a látványos rose-gold flakek teszik igazán különlegessé, és csillogóssá. A Nailgel Rose Flake base gél használatánál is fontos a megfelelő köröm előkészítése. Egy reszelővel, vagy csiszológép segítségével reszeld a köröm felületét, majd körömbőr feltoló, kaparó segítségével told fel a körömbőrt és ha szükséges zsírtalanítsd azt. Kezeld a vendéged körmét primerrel és alapozd Nailgel Rose Flake  Compact base géllel. Mivel közepesen sűrű, ezért kifejezetten gyenge körmök erősítéséhez használható. A tökéletes gyönyörű színét a folyamat végén a Nailgel Ultra Shine Top Coat fényzselé kelti életre.

Adatok
Szállítás
Azonnal, raktáron
Brand
Nailgel
Fedés mértéke
90%
Szín
Fehér
Effekt
Rose flake csillám
Vegán és állatkísérlet mentes
Vegán és állatkísérlet mentes
Cikkszám
RCS-RF-41
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek